Petak, 28.06.2013.

Hrvoje Markulin (HDZ) predsjednik Gradskog vijeća Grada Sinja



Hrvoje Markulin (HDZ) izabran je za predsjednika sinjskog Gradskog vijeća. Za Markulina je glasovalo 13 vijećnika dok je njegov protukandidat Milan Smoljo (Nezavisna lista dr. Jadrijevića) dobio osam glasova.
Za zamjenike predsjednika Gradskoga vijeća izabrani su Milan Smoljo (Nezavisna lista dr. Jadrijevića) i Sandra Kovač Levantin (Nezavisna lista Mira Bulja).

U subotu na sinjskom hipodromu održava se "8. županijska izložba stoke-Sinj 2013.“

Grad Sinj u suradnji s Poljoprivrednom agencijom i Udrugom proizvođača mlijeka Dalmacije, organizira „8. županijsku izložbu stoke, Sinj 2013“.
Pokrovitelji manifestacije su Splitsko-dalmatinska županija i Ministarstvo poljoprivrede.
Ova manifestacija održat će se u subotu, 29.06.2013. godine, na gradskom hipodromu s početkom u 10 sati.
Na ovoj izložbi će oko 30 izlagača predstaviti oko 100-tinjak svojih najboljih grla i kolekcija koza, ovaca i mliječnih krava.
Očekuje se oko 500 posjetitelja, a stare napjeve, plesove i običaje, predstavit će Udruga za očuvanje baštine Cetinskog kraja.
Pozivaju se svi zainteresirani da dođu na ovu manifestaciju. Ulaz je besplatan.
IZVOR: GRAD SINJ

II. POKUŠAJ KONSTITUIRANJA GRADSKOG VIJEĆA GRADA SINJA

Predstojnik Ureda državne uprave u Splitsko-dalmatinskoj županiji, temeljem čl. 87. Zakona o lokalnim izborima sazvao je novu konstituirajuću sjednicu Gradskog vijeća Grada Sinja (II. pokušaj) za dan 28.lipnja 2013. godine (petak) u 15,00 sati. Sjednica će se održati u prostorijama Gradske vijećnice, na adresi Grad Sinj, Dragašev prolaz 24.
IZVOR: GRAD SINJ

Darkvud u petak u sinjskom klubu Piccadilly

SINJ – Sinjsko-otočki bend Darkvud nakon stanke od nekoliko mjeseci opet ima nastup i to ovaj put u poznatom sinjskom klubu Piccadilly. Darkvud kombinira funk glazbu s rockom, punkom, soulom, raegge i drugim stilovima koristeći duhovite tekstove inspirirane rodnim krajem. Posebno se ističu live nastupi benda koji su dosta energični, sa neprestanim kontaktom s publikom tako da to… poprima segment i stand-up komedije.
Sinjski Piccadilly nedavno je opet otvorio svoja vrata u bivšem domu mladih. Nastup je u petak 28.06. Ulaz je slobodan, a očekuju vas i atraktivne hostese kao i DJ koji će zabavljati prisute za vrijeme pauza i prije i poslije nastupa. Možemo vas jedino pozvati da dođete u što većem broju.          
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM