Četvrtak, 28.05.2015.

Bore Lee: majstor borilačkih vještina s umjetničkom dušomSinjski samouki glumac i redatelj Boris Ivković – Bore Lee, dobro je poznat ne samo u svom zavičaju nego i širom svijeta.
Bore Lee svoju popularnost stekao je brojnim trash kung-fu filmovima, koje u pravilu režira po vlastitom scenariju i pojavljuje se u glavnoj ulozi – borca protiv zla i nepravde.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Turneja Objekti(v) budućnosti ugošćuje S.K.U.P i S.U.K u BenkovcuDana 29. svibnja u Benkovcu u prostorijama udruge Vlajter-ego, a u sklopu turneje Objekti(v) budućnosti gostovat će i dvije sinjske kulturno umjetničke udruge S.K.U.P. I S.U.K.
Turneja se odvija u suradnji s mrežom udruga Clubture uz potporu Grada Zagreba, Ministarstva kulture Republike Hrvatske i zaklade Kultura nova. Osim predstavljanja sinjskih udruga bit će postavljena i izložba fotografija po kojoj je turneja dobila ime sa početkom u 17 sati.
U večernjem dijelu programa, koji počinje u 21 sat publiku će zabavljati sinjski hip-hop band 6Wild i zagrebački punk rock trio Seven Mouldy Figs. Ulaz za sva događanja je besplatan. Ovim putem udruge S.K.U.P. i S.U.K. pozivaju sve zainteresirane da se pridruže.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U tijeku prijave za ‘Gradski izazov’ Cetina Adventurea

Klub avanturističkih sportova Cetina Adventure i ove godine organizira utrku ‘Gradski izazov’.
Utrka je osmišljena u sklopu pustolovne utrke Cetina Adventure Race, a održat će se u 6. lipnja, u poslijepodnevnim satima. Nikolino Gluić iz Cetina Adventura ističe kako je start u 17 sati ispred zgrade sinjskog Doma mladih.
‘Bit će 9 točaka koje će se nalaziti po našem gradu. Natjecatelji će te točke morati pronaći, a na svakoj točki će biti po jedan zadatak koji će morati obaviti. U utrci mogu sudjelovati svi od 12 godina pa nadalje, svi su dobrodošli. Ovako mogu još bolje upoznati svoj grad’, istaknuo je Gluić.
Gradski izazov Cetina Adventurea namijenjen je svima, a zainteresirani se mogu prijaviti do pred sam start utrke. Više informacija može se dobiti na broj mobitela 099/720-8060 ili na facebook stranici Cetina Adventure.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

OSK senzacionalno izbacio Split iz KupaSenzacionalni OSK je nakon drame jedanaesteraca uspio iz Županijskog kupa izbaciti favoriziranog prvoligaša Splita, što je definitivno i bez sumnje rezultat koji će zlatnim slovima ostati upisan u klupske knjige…
OSK – Split 9:8 (0:1, 3:3)
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR