Srijeda, 28.05.2008.

GRADSKI BAZEN-TEMA RAZGOVORA GRADONAčELNIK SINJA I KONCESIONARAGradonačelnik grada Sinja dr. Ivan Nasić jutros je primio koncesionara Gradskog bazena Milivoja Bebića. Gradonačelnik je istaknuo kako se upoznao sa problematikom Gradskog bazena, a razgovori će se nastaviti sljedeći tjedan.

OBAVIJEST

Za nekoliko dana biti će dovršeni radovi na kanalizacijskom kolektoru u ulicama Antuna Konstantina Matasa, ulici Braće Radića i na Odrini - izvjestila je v.d. pročelnica Odjela za gospodarstvo Ankica Panza. Zbog finalizacije navedenih radova od jutros je ponovno na snazi i nova regulacija prometa. Kako nas je izvjestio zamjenik načelnika sinjske police zadužen za cestovni promet Mirko Jandrek ulica Braće Radić zatvorit će se za sav promet, dok će se jednosmjerno no u suprotnom pravcu od redovne regulacije prometovati ulicom Antuna Konstantina Matasa, ulicom Vladimira Nazora, a izlazak iz grada je Vrličkom na Jakino gumno.

OBAVIJEST

županijska uprava za ceste obavijestila je kako će zbog izvođenja radova na sanaciji mosta na Panju na javnoj cesti Hrvace-Rumin od danas do 1. srpnja za sav promet biti zatvorena ta dionica ceste. Obilazni pravac je lokalna cesta Satrić-Rumin te državna granica BiH, Obrovac Sinjski - Sinj i ostale razvrstane ceste na tom području.

UčENICI U POSJETU PP SINJ

29 učenika osnovne škole fra Pavla Vučkovića jutros su u sklopu terenske nastave posjetili sinjsku Policijsku postaju. Kako nas je informirao učitelj Filip Ratković djeca su imala priliku vidjeti opremu i vozila kojima se koristi sinjska policija. Također su učenici donačelniku policije Mirku Jandreku zaduženom za cestovni promet uručili i CD sa 300-tinjak slika automobilskih olupina kako bi zajednički riješili problem gomilanja krupnog otpada u gradu.

AKCIJA UDRUGE ZA OčUVANJE KULTURNE BAšTINE CETINSKOG KRAJA

Udruga za očeuvanje kulturne Baštine Cetinskoga kraja sutra, 29. svibnja, će u osnovnoj školi Kamšenica u 12 sati prezentirati projekt odnosno prikaz zaštite kulturne Baštine Cetinskoga kraja, te će se postaviti i arheološko-etnografska izložbe iz zbirke Marinka Poljaka.

KINO DANAS

U gradskom kinu večeras od 20 i 3o sati prikazuje se hrvatski film Ivone Juke " što sa sobom preko dana?".

SPORT

Jučer su u Solinu nogometaši Junaka poraženi u polufinalnom susretu nogometnog kupa županije splitsko-dalmatinske. Nakon neriješenog rezultata u regularnom dijelu susreta 1:1, u izvođenju jedanaesteraca uspješniji su bili nogometaši Solina i pobijedili 4:3, tako će se u finalu županijskog kupa sastati Solin i Trogir.