Srijeda, 28.02.2007.

OBAVIJEST

Hrvatski zavod za zapošljavanje organizira i prekavalifikacije za zanimanje kuhar i konobar.školovanje je u Bolu na Braču traje do rujna ove godine.Stečena zvanja se upisuju u radnu knjižicu a prijave se primaju do 01.03. 2007. godine.
Sinjska ispostava zavoda za zapošljavanje u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Sinj organizira osposobljavanje za strane jezike: Engleski, njemački, francuski i talijanski. Sve informacije kao i prijave kod savjetodavca u ispostavi.

FILM "GOVORI TIJARICA"

Na međunarodnom festivalu dokumentarnog filma u Zagrebu, 27. ožujka 2007. godine prikazan je i film "Govori Tijarica",autora Branka Lentića. Film je snimljen za vrijeme bivše SFRJ, točnije 1979.godine YuTel je snimila film o Tijarici, tada perspektivnom i razvijenom mjestu u Jugoslaviji.
Film prikazuje zbivanja u centru sela u jednom danu. Veći dio filma posvećen je zbivanjima u pošti, crkvi, tvornici, školi i mjesnoj zajednici.

SPORT

Sinoć su košarkaši Alkara u svojoj dvorani poraženi od zadarskog Borika rezultatom 90-85.

Večeras s početkom u 18 sati u dvorani Franjevačkog samostana održat će se u organizaciji Zajednice športova grada Sinja svečanost proglašenja najboljih pojedinaca i športskih klubova u 2006. godini u gradu Sinju.