Subota, 28.01.2017.

Sinj, centar grada, prodaje se 2. kat i potkrovlje kuće te manja samostojeća kuća

Sinj, centar grada, prodaje se 2. kat i potkrovlje kuće te manja samostojeća kuća. Peterosoban stan se nalazi na 2. katu kuće i površine je 136 m2, potkrovlje je renovirano i površine je cca. 80 m2 i ima izlaz na terasu površine 50 m2.
Opširnije...

Rekonstrukcija ceste kroz Sičane

U ponedjeljak, 30. siječnja 2017. godine, počinju radovi, odnosno rekonstrukcija županijske ceste Ž-6116 koja ide kroz dicmanjsko naselje Sičani.
Tijekom ovih aktivnosti na dionici od skretanja za Jokiće, pa do zapadnog kraja naselja Sičani bit će postavljena privremena prometna signalizacija.
‘Kreće se u rekonstrukciju ove prometnice, odnosno izvanrednom održavanju dijela prometnice u dužini od 1700 metara, čija je vrijednost oko 1,5 milijun kuna. Radit će se na proširenju prometnice koja će imati dva kolnička traka po 2,75 m, te na aktivnostima oko vertikalno-horizontalne signalizacije’, kazao je Marko Pešić, glavni inženjer gradilišta.
Pešić je istaknuo kako je naručitelj radova, koji će trajati dva mjeseca, Županijska uprava za ceste SDŽ.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Veliki odaziv na Noć muzeja!


Muzej Sinjske alke, Muzej Cetinske krajine i Galerija Sikirica sudjelovali su u Noći muzeja, manifestaciji koja se diljem Hrvatske održava već 12. godina, a ove godine tema je bila ‘Glazba i glazbeni velikani i njihov utjecaj na društvo’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR