DANI SV. MIHOVILA

Povodom blagdana Sv. Mihovila , zaštitnika Grada Trilja, U crkvi Svetog Mihovila svaku večer u 18 sati održava se misa i molitva Sv. Mihovilu kroz koju propovijedaju bivši župnici i kapelani župe Trilj. Večerašnju misu služit će don Ante Karoglan .

Na jučer održanoj 20.sjednici gradskog vijeća grada Trilja donešena je odluka o dodjeli javnih priznanja grada Trilja za tekuću godinu. Kolektivna nagrada za očuvanje i promicanje kulturne i spomeničke baštine uručit će se Udruzi "Tvrđava čačvina Split", a za doprinos u razvoju poduzetništva i zapošljavanja poduzeću "Gilić Prom - Vedrine Trilj.
Osobna nagrada za očuvanje i promicanje folklorne baštine te radu s mladima uručit će e fra Dušku Botici župnika Graba. Javna priznanja i nagrade svečano će se dodijeliti u utorak, 28. Rujna u 11 sati na svečanoj sjednici Gradskog vijeća.

U gradskom kinu u 19 sati izvest će se prigodna predstava "Gastarbajter Mate" , autorice Nade Lapić, a od športskih vijesti najavljujemo početak košarkaškog turnira u športskoj dvorani. Na turniru koji se održava pod pokroviteljstvom Grada Trilja danas u 17 sati igraju Alkar Sinj i Cetina Trilj, u 19 sati sastat će se Solin i Dubrovnik. Sutra je po istoj satnici utakmica za treće mjesto i finale.

24.09.04