Utorak, 27.12.2016.

Izložba ‘Gaj Laberije’ u Galeriji Sikirica

Udruga PKD Gaj Laberije organizira izložbu ‘Gaj Laberije’ koja će biti postavljena u Galeriji Sikirica.
Otvaranje izložbe upriličit će se u srijedu, 28. prosinca, s početkom u 18 sati u Alkarskim dvorima, Galerija Sikirica, 3. kat. Izložbu će postaviti mag. arheol. Šime Vučković.
Izložba, koja će biti postavljena do 30. prosinca, moći će se razgledati u srijedu u vremenu od 18 do 21 sat, te u četvrtak i petak u vremenu od 10 do 13 sati i od 18 do 20,30 sati.
Pokrovitelji izložbe su Splitsko-dalmatinska županija i Grad Sinj.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U Otoku potpisani Ugovori o stipendiranju


U općinskoj dvorani u Otoku danas je upriličeno svečano potpisivanje Ugovora o stipendiranju u 2016./17. školskoj, odnosno akademskoj godini.
Ugovori o stipendiranju su potpisani sa 116 redovnih studenata i učenika poljoprivredne škole s područja Otoka, a visina stipendije iznosi 500 kuna mjesečno.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Darivanje krvi u Grabu i Tijarici

U utorak, 28. prosinca, u prostorijama osnovne škole u Grabu održat će se redovna akcija dobrovoljnog darivanja krvi.
Akcija će se održati u vremenu od 9 do 13 sati.
Isto tako, u srijedu, 29. prosinca u prostorijama osnovne škole u Tijarici održat će se posljednja ovogodišnja akcija dragovoljnog darivanja krvi. Akcija će se održati u vremenu od 9 do 13 sati.
Akcije organiziraju Gradsko društvo Crvenog križa Sinj i Klub dragovoljnih davatelja krvi Sinj. Organizatori pozivaju sve zdrave osobe od 18 do 65 godina života da se odazovu akcijama.
IZVOR: WWW.FERATA.HR