Četvrtak, 27.12.2012.

Sinj: 31. sjednica Gradskog vijeća

Na temelju članka 120. Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sinja  (“Službeni glasnik Grada Sinja” broj  02/10 ) saziva se 31. sjednica  Gradskog vijeća Grada Sinja za dan 27. prosinca 2012. godine. Sjednica će se održati u Gradskoj vijećnici Grada Sinja s početkom u  15,00  sati. 
...

Sinj: UTIS-u od Patriota na dar kopirkaUdruga tjelesnih invalida grada Sinja na dar je od Braniteljske zadruge Patriot dobila kopirni aparat. Naime, 19. prosinca ove godine održan je humanitarni božićni koncert radosti u organizaciji BZ Patriot, a dio prikupljenih sredstava upotrijebljen je za kupnju kopirnog aparata Udruzi tjelesnih invalida grada Sinja. Ovim putem UTIS se zahvaljuje BZ Patriot na donaciji opreme koja im je svakodnevno potrebna, pa više nisu prisiljeni razne dokumente i obrasce kopirati u 'susjednim' uredima. Zahvaljujemo se BZ Patriot na nesebičnoj donaciji, Parkirnom poduzeću Kamičak d.o.o na dosadašnjim uslugama korištenja kopirnog aparata i svim ostalim sudionicima koji su omogućili održavanje koncerta.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Koncert klape Sinj i gostijuU okviru božićno-novogodišnjeg programa večeras će u sinjskom kinu tradicionalni božićni koncert održati klapa Sinj i njihovi gosti. Početak koncerta je u 19,30 sati.Kao gosti Klape Sinj nastupit će muška i ženska klapa KUD-a Vrilo, Klapa Sveti Luka Otok i Klapa Hrvace.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Prometna nesreća u Glavicama

Neprilagođena brzina vožnje uzrok je prometne nesreće koja se jutros oko 8,30 sati dogodila u Gornjim Glavicama, na državnoj cesti D 219, kod skretanja za Gučnicu.U sudaru dva osobna vozila jedna je osoba zadobila tjelesne ozljede, te je upućena na liječničku obradu u KBC Split. O kakvim je ozljedama riječ za sada nije poznato.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kronika 192

Jučer  oko 11.00 sati u mjestu Ježević na području Vrlike dvojica 30-godišnjaka koji su se nalazili u  lovu na sitnu divljač, na dijelu lovišta  nezakonito su  odstreli divlju svinju. Nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje te im slijedi kaznena prijava za kazneno djelo Protuzakoniti lov, redovnim putem, nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu. 
IZVOR: PU SD