Subota, 27.12.2008.

USUSRET BOžIćU - 2008.27. prosinca (sv. Ivan) - Početak blagoslova obitelji u župi
27. prosinca (sv.Ivan) - "žive jaslice" u samost. dvorištu (17 h)
28. prosinca (nedjelja) - Svetkovina Svete Obitelji
31. prosinca (srijeda) - Sv. misa zahvalnica - Stara God. (10 h)
1. siječnja (četvrtak) - Svetkovina sv. Bogorodice - Nova Godina
6. siječnja (utorak) - Svetkovina Bogojavljenja - Tri Kralja
10. siječnja (subota) - Završetak blagoslova obitelji u župi
11. siječnja (nedjelja) - Krštenje Isusovo - kraj božić. vremena

BLAGDAN SV. IVANA APOSTOLA

Danas je blagdan Svetoga Ivana apostola i evanđelista. Sveti Ivan se posebno slavi u Glavicama, gdje je zaštitnik crkve i mjesta. Sveta misu jutros u 10,00 sati predvodio je mjesni župnik fra Filip Milanović Trapo.

BLAGOSLOV OBITELJI

U Sinju je danas, 27. prosinca, počeo blagoslov obitelji, koji se obavlja na Bazani, te od Brnaškog groblja s obje strane ceste, prema kapelici Srca Isusova, odnosno do Pazara. Blagoslov je počeo i u Brnazama, a u Glavicama će se obavljati od ponedjeljka.

OBAVIJEST

U organizaciji Udruge "Studenti Cetinske krajine" Zagreb u Sinju će se večeras, 27. prosinca, održati "Božićni tulum studenata". Tulum će početi u 21,00 sat, a mjesto održavanja je Caffe bar Gajo.

KINO DANAS

Na repertoaru sinjskog kina večeras je američki znanstveno - fantastični film "Dan kada se zemlja zaustavila". U glavnim ulogama igraju Keanu Reeves i Jennifer Connelly. Početak je u 19.30 sati.

"ZAčARANA šUMA"

Dramska Udruga Most iz Trilja večeras, 27. prosinca, će u Cisti Velikoj izvesti predstavu Nade Lapić "Začarana šuma". Predstava će se održati u atriju osnovne škole s početkom u 18,00 sati.

OBAVIJEST

Uređaji za mjerenje brzine kretanja vozila na području Policijske postaje Sinj postavljeni su na D 220, od Trilja do Tijarice. Sutra ujutro će biti na D 220, od Tijarice do kamenskog, a poslijpodne na D 60, od Brnaza do Ugljana.

SPORT

Večeras, 27. prosinca, su na rasporedu susreti malonogometnih turnira u Sinju i Trilju.
U Sinju igraju u 19,00 sati Clavis Drniš i Sinjski uncuti, u 19,50 Crni pingulet Mack Split i Pizzeria Mirkec Trogir, u 20,40 Cetina Pavić Trilj i Suhač Commerce Sinj, a u 21,30 športsko društvo Branitelj Turjaci i C.b. Bosti Sinj.