Utorak, 27.12.2005.

STANJE NA CESTAMA


Posvuda u unutrašnjosti pada snijeg, pa je za sva vozila obvezna zimska oprema. U cijelom Gorskom kotaru i većem dijelu Like zabranjen je promet kamionima s prikolicom i tegljačima s poluprikolicom.

Na većem dijelu Dalmacije padala je kiša koja je usporavala promet na dionicama jadranske magistrale. U Cetinskom kraju na pojedinim dionicama ceste stvarali su se vodeni čepovi, stoga iz Policijske postaje upozoravaju vozače na dodatan oprez pri vožnji tim dionicama.

POčEO BLAGOSLOV OBITELJI, KUćA I STANOVA

Iz Svetišta čudotvorne Gospe sinjske obavještavaju da je počeo blagoslov obitelji, kuća i stanova. Svećanika treba dočekati spremno, tj. na stolu treba biti križ sveta voda i svijeća. Danas se blagoslov vrši od Kapelice Srca Isusova do Pazara, od brnaškog groblja prema Kapeli Srca Isusova s gornje strane, desna strana šabića- ulice od 1-19. Trokut od Srca Isusova, s donje strane ceste Elektrodalmacije, Splitska ulica, Oko Pazara.

KONCERT KLAPE SINJ I GOSTIJU

Večeras od 19 sati i 30 minuta u sklopu Božićno-novogodišnjeg programa u Crkvi Gospe Sinjske najavljen je tradicionalni Božićni koncert klape Sinj. Kao njihovi gosti nastupiti će i šibensko pjevačko društvo "Kolo".


SPORT

Iz sporta donosimo rezultate prvog kola 25. Božićićno novogodišnjeg turnira u Sinju
Guj Slivno i CB Olivero Monti iz Splita 3 :1
MNK Sklop i Best Ozi Blaškan 2:6
Kavana Karver Split i CB žohar 4:3
Samuraj iz Dicma i Torcida Trial iz Kaštela 1:9

VRIJEME

U nastavku dana očekuje nas ponovno naoblačenje sa mjestimičnom kišom. Temperatura zraka izmjerena u 7 sati iznosila je 5 stupnjeva Celzijevih.

OBAVIJEST

Na sinjskoj Peškariji jutros je izgubljen mobitel marke Nokia.
Vlasnik umoljava poštenog nalaznika da dostavi karticu u prostorije Radio Sinja.