Četvrtak, 27.10.2016.

Kardinal Raymond Leo Burke posjetio Gospino svetišteU sklopu posjeta Hrvatskoj, američki kardinal Raymond Leo Burke u srijedu 26. listopada 2016. godine, posjetio je Sinj i Svetište Čudotvorne Gospe Sinjske.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Trilj: Tehnički pregledi i obnova registracija za traktore

Obavještavaju se vlasnici traktora s područja grada Trilja da će se u suradnji s Policijskom postajom Sinj vršiti tehnički pregledi i obnova registracija za traktore.
Tehnički pregledi vršit će se na prostoru iza gradskog kina u Trulju, u petak i subotu, 28. i 29. listopada u vremenu od 8 do 14 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obavijest za članice Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja

Iz Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata Sinj uputili su obavijest svim članicama da su u tijeku upisi za ultrazvučni pregled dojki.
Projekt je odobrilo Ministarstvo branitelja RH, a provodi se u suradnji s Udrugom žena liječenih na dojci Split.
Detaljnije upute mogu se dobiti u Udruzi roditelja i udovica poginulih branitelja Sinj ili na telefon 822-332.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Koncert ‘Svi za Luciju’

U organizaciji Grada Sinja i udruge ‘Zlatni mikrofon’ Split u subotu, 29. listopada s početkom u 19 sati, održat će se humanitarni koncert za pomoć Luciji Krstić.
Koncert će se održati u sportskoj dvorani u Sinju, a nastupit će mladi pjevači iz popularnih Zvjezdica i udruge ‘Zlatni mikrofon’ iz Splita te Sinjske i Triljske mažoretkinje.
Koncertom pod nazivom ‘Svi za Luciju’ završit će se humanitarna akcija za desetogodišnju Luciju Krstić iz triljskog naselja Vojnić.
IZVOR: WWW.FERATA.HR