Četvrtak, 27.10.2005.

GRUPA "LUDILO" SNIMILA NOVI SPOT


Rock grupa Ludilo, pod vodstvom Sinjanina Josipa Horvata izdala je novi video spot za pjesmu "Ljulja" sa njihovog albuma "Svega ima"; video spot za pjesmu je snimljen u zagrebačkom studiju "Sena-M", te je napravljen u visoko kvalitetnoj produkciji. Spot se vrti na većini televizija u HR, BiH i Srbiji, te ovih desetak dana će biti viđen na "MTV-ADRIA" i "VIP DJ-HRT". Spot se nalazi na top ljestvici "SHALSHA" (TV-JADRANA, subotom od 20-21h), pa se u tome vremennu može i glasovati za njih na broj 060-506-050.
Pitanja, komentare i kritike možete pisati na mail band_ludilo@net.hr


NATJEčAJ ZA UčENIčKE I STUDENTSKE STIPENDIJE OPćINE OTOK

Općina Otok objavila je natječaj za učeničke i studentske stipendije za akademsku godinu 2005/2006. Tako se na raspisani natječaj mogu prijaviti svi zainteresirani studenti, a zainteresirani učenici srednjih škola ukoliko pohađaju srednju školu veterinarskog ili poljoprivrednog smjera. Načelik općine Branko samardžić izvjetio nas je kako svi zainteresirani moraju dostaviti domovnicu, potvrdu o upisu, potvrdu o prebivalištu te prosjek ocjena prethodne godine obrazovanja.

IZLOžBA GLJIVA

Gljivarska udruga Sunčanica u subotu, 29. listopada, u Domu mladih organizira izložbu gljiva. Degustacija, edukacija i ugodno druženje sa izloženih od 50 do 70 vrsta gljiva sa našega područja biti će prigoda gljivarima i ljubiteljima prirode da razmjene iskustva i nauče nešto novo o gljivama.

OTVOREN SAJAM "SASO" U SPLITU

U Splitu je otvoren 10. međunaroni sajam SASO, sajam graditeljstva drvne i metalne industrije, alata, strojeva i opreme.Tijekom četiri dana sajam će biti upotpunjen i obrtništvom i malom privredom kao i novim dostignućima elektronike,energetike i telekomunikacija. Sajam je prigoda i za okrugle stolove, edukaciju ali i natjecanja -potvrđuje voditeljica maarketinga Marija Dupor.

U okviru sajma danas će se održati i okrugli stol o značaju poduzetničkih zona u Republici Hrvatskoj na kojoj će se prezentirati zone Dicmo i Dugopolje.

ISPLATA NOVCA ZA OGRJEV PRIMATELJIMA POMOćI ZA UZDRžAVANJE

Još uvijek traje isplata novca za ogrjev primateljima pomoći za uzdržavanje. Podsjetimo da je Splitsko-dalmatinska županija je i ove godine najpotrebitijim u Cetinskom kraju osigurala po 880 kuna. Novac se isplaćuje u zgradi Gradske uprave u sobi broj 37 svakim radnim danom od 8 sati.

U Hrvacama je počela isplata novca za ogrjev za 56 primatelja pomoći za uzdržavanje. Primatelji pomoći su dužni sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i odrezak pomoći. Pomoć će se dijeliti u Općini Hrvace svaki radni dan od 8 do 15 sati.

VRIJEME

Jutro u Sinju je maglovito sa temperaturom zraka od 8 stupnjeva Celzijevih . U nastavku dana sunčano i toplo

VRIJEME

Jutro u Sinju je maglovito sa temperaturom zraka od 8 stupnjeva Celzijevih . U nastavku dana sunčano i toplo.