Srijeda, 27.10.2004.

VEćE OVLASTI USKOK-u !

Na sjednici Vlade RH koja je upravo počela Vlada raspravlja o prijedlogu izmjena zakona o USKOK-u kojima bi Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta dobio veće ovlasti. USKOK bi prema predloženim izmjenama mogao od banaka zatražiti podatke o bankovnim računima osoba za koje se osnovano sumnja i za koje postoji vjerojatnost da su svoje prihode ostvarili kaznenim djelima.

OD PETKA PETODNEVNI PRAZNICI ZA DJECU

Od petka počinju petodnevni praznici za djecu. Naime, od ove školske godine, prema važećem pravilniku kalendara koji je donesen ...
...

DODJELA TORNJAKA STOčARIMA DALMATINSKE ZAGORE

U okviru LIFE 3 Projekta za zaštitu i upravljanje vukovima u Hrvatskoj danas će se na sinjskom hipodromu u 14 sati dodijeliti 8 mladih pasa tornjaka za područje Dalmatinske zagore uključujući i šire područje Sinja...
...

OBITELJI PUTNIK 50.000 KUNA ZA LIJEčENJE ANđELE I IVANE

Danas će se za liječenje Anđele i Ivane obitelji Putnik uručiti iznos od oko 50. 000 kuna . Spomenuti novčani iznos prikupljen je u nedjeljnoj humanitarnoj nogometnoj utakmici, radio aukciji te donacijom građana. Podsjećamo građane da i dalje mogu sudjelovati u humanitarnoj akciji za Ivanu i Anđelu Putnik uplatom sredstava na br. žiro računa 2330003-1100061081 s nazankom humanitarno za obitelj Putnik.

HEP VRšI ISKAPčANJA NEPLATIšA

Elektrodalmacija Split HEP - distribucija Sinj vrši iskapčanje neplatiša električne energije. Kako nam je kazao direktor Elektrodalamacije Dinko Milun narednih dana ići će se i u terenski obilazak domaćinstava koji nelegalno koriste električnu energiju.

ZAVRšENA BERBA JABUKA U VRLICI

U Vrličkom kraju završena je ovogodišnja berba jabuka kojih je ubrano oko 200 tona, od čega će polovica biti plasirana za potrebe hrvatskog tržišta, a ostali dio pohranjen je u hladnjačama...
...

PREDAVANJE dr. SLAVKA SAKOMANA

Sutra će u 18 sati prof. dr. Slavko Sakoman u dvorani franjevačkog samostana održati predavanje na temu "Program prevencije zloporabe sredstava ovisnosti". Predavanje je u sklopu interdisciplinarnog skupa Promicanja zdravlja i sprečavanja zloporabe sredstava ovisnosti.

NATJEčAJ ZA STIPENDIJE U OPćINI OTOK

Nakon Dicma i Općinsko vijeće Otoka objavilo je danas natječaj za dodjelu stipendija, koji je otvoren još 15 dana.

KINO DANAS

U gradskom kinu u 20 sati igra američki akcijski film Heroj. U glavnoj ulozi je Jet Li.

VRIJEME

Promjenjivo oblačno. Mjestimice moguća kiša, uglavnom poslijepodne i u noći. Pojačanje i jako jugo, polako će slabiti. Malo svježije.