Utorak, 27.09.2016.

Stigla samo jedna ponuda za staračke domove u vojarniNi treći Javni poziv nije polučio interes investitora za ulaganje u projekt smještajnih kapaciteta za starije i nemoćne osobe u bivšoj vojarni ‘Ivaniš Nelipić’ u Sinju.
Kako nam je potvrdila gradonačelnica Sinja Kristina Križanac, na treći Javni poziv pristigla je samo jedna službena ponuda.
‘Nakon trećeg Javnog poziva za iskazivanje interesa za vojarnu Ivaniš Nelipić stigla nam je jedna ponuda. Povjerenstvo će tu ponudu otvoriti u petak i ukoliko bude zadovoljena sva dokumentacija koja je bila potrebna u natječaju, onda ćemo tu ponudu dati na Gradsko vijeće. Priželjkivali smo da će biti više ponuda, ali, evo, dobili smo jednu pa ćemo vidjeti hoćemo li uspjeti realizirati taj naš veliki projekt onako kako je bilo zamišljeno’, istaknula je gradončelnica Križanac.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obavijest Kinološkog društva Sinj

Kinološko društvo Sinj organizira županijsko prvenstvo u radu pasa ptičara s odstrelom s dodjelom nacionalne kandidature CACT HR i lovno – kinološki kup ‘Sveti Hubert’ Splitsko – dalmatinske županije, koje će se održati 8. listopada na lovištima Lovačkog društva Sinj.
Na prvenstvu će sudjelovati članovi udruga HKS-a: KD Imotski, KD Kaštela, KD Salona – Solin, KD Split, KU Trilj, KD Trogir, KD Vrlika i KD Sinj.
Kotizacija po natjecanju je 150 kuna, a zborno mjesto pizzerija Fantazija u 8 sati.
Prijave se šalju na mail adresu dragan.milanovic@st.t-com.hr., do 5. listopada.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obavijest potrošačima vode

Obavještavaju se potrošači vode da će zbog radova na vodovodnoj mreži doći do prekida u snabdijevanju vodom dana 27. rujna (utorak) u vremenu od 9 do 12 sati na području naselja Živinić u Otoku, Gala, Han, Obrovac i Bajagić.
IZVOR: WWW.FERATA.HR