Srijeda, 27.08.2008.

OBAVIJEST

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima sutra, 28. kolovoza, u vremenu od 08,30 do 13,00 sati bez napajanja električnom energijom bit će potrošači na području naselja Voštane.U slučaju lošeg vremena radovi se odgađaju.

OBAVIJEST

U organizaciji Poduzetničkog centra Sinj i u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca sutra, 28. kolovoza, će se u 13 sati u Gradskoj vijećnici održati prezentacija studije izvodivosti ICT tehnologije za zonu Kukuzovac. Prezentacija pod nazivom "Jadranska suradnja za industrijski razvoj-ACIND" za Gospodarsku zonu Kukuzovac napravljena je i u cijelosti financirana od strane Europske unije, a ujedno je podloga za dobivanje daljnjih sredstava iz pretpristupnih fondova početkom 2009. godine.

PREDSTAVLJANJE KNJIGE NIKOLE KUZMIčIćAKulturno društvo Trilj organizira predstavljanje knjige Nikole Kuzmičića: "Došavši sa svoga rodnoga otoka Hvara studirati u Zagreb". Knjigu će sutra u Sinju, u gradskoj knjižnici, predstaviti novinar Mladen Vuković i dr. don Ante Mateljan, prof. na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Zagrebu. Početak je u 20,00 sati.
foto:www.glas-koncila.hr

OBAVIJEST

Sve zainteresirane ekipe koje žele sudjelovati u kvalifikacijama za popunu Malonogometne lige Sinj pismenu prijavu mogu dostaviti do 28.kolovoza (četvrtak) do 20 sati u prostorije Udruge za mali nogomet. Sve potrebite informacije vezano za popunu lige mogu se dobiti na brojeve mobitela 098 448 948 ili 098 740 306.

U PONEDJELJAK POčINJE NOVA šKOLSKA GODINA

U ponedjeljak počinje nova školska godina za osnovnoškolace i srednjoškolaca na području Cetinskog kraja. Po prvi put u školske klube sjest će 544 prvašića, što je za 71 dijete, ili za tri odjeljenja, manje nego prošle godine.

Najviše prvašića upisano je u Oš Trilj-113, a najmanje u školu Ante Starčevića u Tijarici-4.
U Osnovnu školu Ivana Mažuranića na Hanu, u kojoj je prošle godine bilo 57 prvašića u dva odjeljenja, ove je godine upisano samo 26 učenika.
Oš Fra Pavla Vučkovića ove je godine upisala 22 prvašića manje nego prošle.
Na oglasnim pločama sinjskih osnovnih škola sutra će se objaviti popisi učenika prvih i petih razreda po odjeljenjima.
Prošlogodišnji prvašići Oš Ivana Lovrića u Sinju, ove će godine biti raspoređeni u tri odjeljenja.

Učenike Oš Marka Marulića u Sinju prvog dana nove školske godine neće dočekati svi udžbenici, no nema mjesta zabrinutosti, kazao nam je ravnatelj Josip Borković. Prilikom internetske narudžbe knjiga došlo je do pogreške, pa će učenici ove škole knjige dobiti u drugom roku. Tijekom ljetnih školskih praznika u centralnoj školi Marka Marulića i njenim područnim školama obavljeni su građevinski radovi,a u centralnoj školi su uvedeni treća faza grijanja i sistem video nadzora.

OBAVIJEST

Sastanak Nadzornog odbora Gospodarske zone Kukuzovac održat će se do kraja ovoga tjedna, najkasnije u ponedjeljak, kazala nam je predsjednica Ankica Panza. Na sastanku bi se trebalo dogovoriti raspisivanje natječaja za izbor izvođača radova na kompletnoj komunalnoj infrastrukturi 1. faze Zone.