Petak, 27.07.2018.

Završeno 10. kulturno ljeto za djecu ‘Ljeto je eto, a šta sad?’


U okviru manifestacije ‘Dani Alke i Gospe Sinjske 2018.’, na Šetalištu Alojzija Stepinca sinoć je upriličena završna izložba 10. kulturnog ljeta za djecu ‘Ljeto je eto, a šta sad?’, kojeg provodi Udruga Srma.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Od petka do nedjelje 28. Alkarski padobranski kup


Ovaj vikend, od 27. do 29. srpnja, na Sinjskom aerodromu održat će se 28. izdanje najstarijeg hrvatskog padobranskog natjecanja. Sve skupa očekuje se oko 40 padobranaca iz 10-ak klubova.
Već tradicionalno, posljednji vikend u srpnju rezerviran je za padobranska natjecanja. Ove godine sinjski aerodrom opet će ugostiti najbolje padobrance iz Hrvatske i susjednih zemalja.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Dezinsekcija komaraca u Otoku

Likomed veterina obavještava stanovnike Općine Otok da će se dana 28.07.2018. u ranim jutarnjim satima (između 0-5h) izvoditi I adulticidna dezinsekcija komaraca u koliko vremenske prilike budu dozvoljavale.
Dezinsekcija će se izvoditi ULV metodom s vozila, preparatom iz skupine piretroida. Mole se stanovnici, a posebno oni koji boluju od plućnih i alergijskih bolesti da u to vrijeme zatvore svoje prozore. mole se i pčelari na tom području da uklone pojilice s košnica i spriječe izlazak pčela iz košnica dok se insekticidni dim u potpunosti ne raziđe.
Za dodatne informacije možete se obratiti na br.tel. 701-400.
IZVOR: WWW.FERATA.HR