Utorak, 27.07.2010.

Ferata sutra on-line

Sutra, 28. srpnja, ujutro izlazi on-line tjednik Ferata. U prvom broju tjednik donosi intervju sa predsjednikom stranke umirovljenika Sinj Borisom Nikolićem Malorom–Zelom, Feljton o životu i djelu Tihomila Rađe, temu tjedna pod nazivom Bušte naših poteštata ali i druge zanimljive naslove.
Za Feratu međuostalim pišu sinjski gradonačelnik Ivica Glavan  i novinar Toni Paštar

Gradonačelnik Ivica Glavan zaključio je Ugovor o kupoprodaji nekretnine na području GZK-Sinj s. Antom Vukom direktorom tvrtke GZK ZNAK GRUPA d.o.o.Gradonačelnik  Ivica Glavan  zaključio je Ugovor o kupoprodaji nekretnine na području GZK-Sinj s Antom Vukom direktorom tvrtke GZK ZNAK GRUPA d.o.o.
Namjera investitora je da na čestici zemljišta veličine 10.093 m2 izgradi proizvodno-skladišnu građevinu namijenjenu proizvodnji svjetlećih reklama i prometnih znakova, a realizacijom predmetnog projekta investitor bi uz postojeće zaposlio 8 novih radnika.

Obavijest

Likomed veterina sutra, 28. srpnja, će u Hrvacama započeti sa dezinsekcijom muha. Dezinsekcija će se provoditi prskanjem insekticidnom otopinom, sistemom od kuće do kuće. Za dodatne informacije nazovite 701-400

Obavijest

U organizaciji moto-kluba Streetrunners u četvrtak počinje  jubilarni 10. po redu moto susreti u Sinju. Kroz tri dana motociklisti se održati moto igre, defile ulicama grada. U glazbenom dijelu programa nastupiti će sinjski bendovi, Rubikon iz Zagreba, Kavasaki trip, Atomsko sklonište i Soul fingersi.

Obavijest

Prema najavama iz Porezne uprave u četvrtak 29. srpnja počet će  isplata poreza za još 2000 obrađenih prijava iz  sinjske ispostave Porezne uprave.

Obavijest

U okviru manifestacije „Dani Alke i Velike Gospe“ večeras će se u Alkarskim dvorima od 21 sat izvesti monodrama “Cicibela“. U glavnoj ulozi je Vlasta Knezović.

Iz tiska je izišao novi broj "Cetinskih Vrila"

Iz tiska je izišao  novi broj „Cetinskih Vrila“ glasila Matice Hrvatske Sinj. Iz novog broja izdvajamo nekoliko naslova: „ Tijarica-Selo kamena i ljudi“, „Kratak pregled povijesti grada Sinja“  i „Što nam znači kiparstvo Stipe Sikirice“. Časopis se prodaje u knjižarama i nekim gradskim kioscima.

Obavijest

Nakon nekoliko uspješnih akcija, Udruga 4 plus sutra, 28. srpnja, i prekosutra u osnovnoj školi fra Pavla Vučkovića od 08 do 11 sati provodi akciju razmjene udžbenika za osnovne i srednje škole.

Obavijest

U  okviru manifestacije DANI PURE KOMINA I BRONZINA  održat će se dragovoljno darivanje krvi. Organizatori akcije koja će se održati u četvrtak 29. srpnja u OŠ Stjepana Radića na Tijarici  su Udruga pokrenimo Tijaricu i GD CK Sinj.

Kino danas

U sinjskom kinu prikazuju se dva filma od 19,00 sati SHREK-posljednje poglavlje i u 20,30 sati STREET DANCE.

Stanje na cestama

Zbog radova, za sav promet bit će na 30 min zatvorena brza cesta Solin-Klis u slijedećim terminima: u 17 i 23 sata. Obilazak je starom kliškom cestom.
IZVOR: HAK