Utorak, 27.06.2006.

1. SUSRET KLAPA IZ HRVATSKOG ISELJENIšTVA



Prvi susret klapa iz hrvatskog iseljeništva u domovini održat će se večeras u Sinju pod pokroviteljstvom poglavarstva Grada i Hrvatske Matice iseljenika. čast je ugostiti hrvatske klape iz cijeloga svijeta koji su odabrali naš Sinja za prvi susret istaknuo je maestro klape Sinj Mojimir čačija koji će sa svojoj klapom Sinj takodjer upotpuniti susret.
Program se najavljuje kao zanimljiv i sadržajan. Klape iz Argentine, Južnoafričke Republike, Novog Zelanda, Njemačke, Mađarske, SAD-a i švicarske predstavit će se s hrvatskim, ali i pjesmama svoga kraja u atriju Franjevačkog samostana s početkom u 21 sat.

OBAVIJEST IZ HEP-a



Sutra i prekosutra bez električne energije od 8-12 sati bit će sljedeće ulice u Gradu Sinju: Filipa Grabovca od Grubiše do Boke, Ivana Meštrovića, Jurja Dalmatinca, Vlahe Bukovca, Vukovići, ćurlini, Put Medinjaka, Put šumarije,Tadije Anušića od kapele Svetog Ante do Vojarne.

Električu energiju neće imati potrošači u naselju Glavice Gornje od Alajbega do šolte te u Glavicama Donjim od šumarije do Jenjića i Milanovića.

VRIJEME

Sparno je i vruće.Temeperatura zraka iznosi 27, a mora 25 stupnjeva Celzijevih.