Petak, 27.05.2016.

Dobroslav Paraga na javnoj tribini u Trilju


Jučer je u Trilju održana javna tribina pod nazivom ‘Spasimo Hrvatsku’, na kojoj je kao glavni gost govorio obnovitelj Stranke Prava, osnivač HOS-a, borac za ljudska prava i predsjednik HSP 1861 Dobroslav Paraga.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Aktivnosti udruge Novi put

Udruga za prevenciju i pomoć u rješavanju problema ovisnosti Novi put uz kontinuiranu i dugogodišnju potporu Grada Sinja provodi preventivne aktivnosti na temu ovisnosti o alkoholu, duhanu i opojnim drogama u svim odgojno-obrazovnim ustanovama na području grada Sinja i cetinskog kraja.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinj: Proslavljena svetkovina Tijelova


Svetom misom i tijelovskom procesijom u četvrtak 26. svibnja 2016. u Župi Gospe Sinjske proslavljena je svetkovina Tijelova.
Svetu misu i tijelovsku procesiju predvodio je župnik fra Ante Bilokapić a koncelebrirali su gvardijan fra Petar Klapež,  fra Božo Norac – Kljajo, fra Antonio Mravak i fra Stipe Šušnjara. U misi je đakonirao đakon fra Dujo Jukić. Misno slavlje i tijelovsku procesiju uveličao je Mješoviti zbor Župe i Svetišta pod vodstvom fra Jure Župića i s. Jelene Mijić.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Fotogalerija: ‘300 godina Sinjske alke’ u WashingtonuU zgradi Veleposlanstva RH u Washingtonu 25. svibnja svečano je otvorena izložba ‘300 godina Sinjske alke’, na kojoj su prikazane alkarska i momačka odora, dijelovi konjske opreme, koplje i alka, alkarski barjak, te 20-ak panoa s fotografijama Alke kroz povijest.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR