Srijeda, 27.05.2015.

Obilježen dan OŠ Ivana LovrićaZaista impresivno bilo je danas u OŠ Ivana Lovrića u Sinju, gdje je raznim aktivnostima obilježen dan škole. U atriju škole prezentirani su radovi cjelogodišnjeg projekta ‘Čudesna obrana grada Sinja 1715. godine Viteška igra Alka i Čudotvorna Gospa Sinjska – Velika Gospa’ koji su pripremili učitelji i učenici škole.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Provala u Havana klub

PP Sinj jutros je dobila dojavu o provali u Havana klub u Sinju, u Brnaškoj ulici.
Prema prvim informacijama, otuđen je novac iz aparata za klađenje – 1.820 kuna, 500 kuna pologa i tri boce žestokoga pića. Počinitelj, ili više njih, još nisu poznati. Policijski izvidi su u tijeku.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Mališani promovirali projekt ‘Dica su za trista – smista’‘Dica su za trista – smista’, naziv je projekta kojeg su povodom 300. obljetnice velike pobjede Sinjana nad Osmanlijama i 300. Alke pokrenuli Dječji vrtić ‘Bili cvitak’ Sinj, Područno odjeljenje Maslačak.
Riječ je o projektu koji je dugo i pomno planiran, u koji su osim 45 polaznika vrtića i njihovih odgajateljica Lucije Jerkan, Mirjane Pavić i Tatjane Ratković uključeni i roditelji.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Dani slave za OSK: Split dolazi u polufinalu KupaPolufinale Županijskog kupa donosi nam ogled hit momčadi četvrtoligaškog prvenstva i aktualne prvake iste lige, OSK-a iz Otoka te prvoligaša Splita. Otočani na krilima naslova prvaka snivaju senzaciju, ali prije svega uživaju u najvećim klupskim trenutcima…
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR