Utorak, 27.04.2010.

Nekoliko članova sinjske podružnice SDP-a uputilo je Nadzornom odboru SDP-a Hrvatske prigovor na regularnost i statutarnost izborne konvenvencije Gradske organizacije Sinj

Nezadovoljni Izbornom konvencijom sinjskog SDP-a  nekoliko članova sinjske podružnice uputilo je Nadzornom odboru SDP-a Hrvatske  prigovor na regularnost i statutarnost izborne konvenvencije Gradske organizacije Sinj.
Nezadovoljni članovi SDP-a  među ostalim ističu kako  određeni broj članova stranke uopće nije obaviješten o danu i vremenu održavanja Konvencije, sami sudionici konvencije nisu bili obaviješteni o početku glasanja, a nekontrolirano su se prenosile i glasačke kutije u službene prostorije SDP-a – zbog svega navedenog   smatraju Konvenciju  neregularnom, a izbor organa i rukovodstva nelegitimnim.

Obavijest

Klub žena liječenih od karcinoma dojke iz Splita, u suradnji sa socijaldemokratskim forumom žena SDP-a Sinj, organizira edukaciju o važnosti preventive u liječenju raka dojke, te ultrazvučni pregled. Akcija će se održati 4. svibnja. Prijave se primaju od 10,00 do 12,00 na tel. 821 121.

Obavijest

“Likomed Veterina” obavještava stanovnike općine Otok kako će se od danas, 27. travnja,  u narednim danima na području općine obavljati lavircidna dezinsekcija u stajaće vode i retencije voda, te prskanjem raslinja uz tekuće vode. Za dodatne informacije nazvati na broj telefona 701-400.

Stanje na cestama

Zbog radova zatvoren je tunel Marjan u Splitu, a promet je preusmjeren preko park šume Marjan.
Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t, bit će u petak (30. travnja) od 14 do 23 sata, te u nedjelju (2. svibnja) od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama, kao i na Ličkoj magistrali (D 1).
IZVOR: HAK