Četvrtak, 27.04.2006.

PRISTUPNICU U čLANSTVO HDZ POTPISAO DR. IVAN NASIć I IZVRšNI ODBOR HKDU-a



Sinoć je i službeno u prostorijama sinjskoga HDZ-a pristupnicu u članstvo te stranke potpisao dr.Ivan Nasić, inače bivši predsjednik HKDU-a Sinja, kao i izvršni odbor te članovi stranke. Jure Bitunjac predsjednik gradskog odbora HDZ-a istaknuo je tom prilikom kako je prelazak i u HDZ bio logičan potez koji je ujedno ojačao stranku dodajući kako je ovim činom gradski HDZ dodatno spreman za nove izazove.

SJEDNICA GRADSKOG POGLAVARSTVA GRADA SINJA



Za sutra je najavljena 27. sjednica Gradskog poglavarstva na kojoj će se razmatrati 22 točke dnevnoga reda. Na sjednici su najviše zastupljena izvješća o izvršenju programa pojedinih gradskih društava. Na sjednici će biti i prijedlozi zaključaka o ograničenom prikupljanju ponuda za izradu hidrogeoloških karata i trasiranje podzemnih tokova odlagališta komunalnog otpada Mojanka kao i određeni zahtjevi upućeni prema poglavarstvu.

DRUžENJA MATURANATA I STUDENATA CETINSKOG KRAJA

Klub studenata Cetinskoga kraja protekli tjedan u Sinju je organizirao druženje maturanata i studenata Cetinskoga kraja. Predsjednik Kluba Ivan Bota potvrđuje kako će klub organizirati svojevrstan seminar za maturante na kojem će se budući studenti moći upoznati sa uvjetima i načinima studiranja.
Ovaj klub uz pomoć mnogobrojnih sponzora iz Cetinskoga kraja osigurao je i studentsko putovanje u Varaždin dok će studenti u kolovozu imati jednu humanitarnu akciju darivanja krvi u Sinju.

MARIJA žANKO RAZRIJEšENA DUžNOSTI TRENERA žRK "SINJ"

Upravni odbor ženskog rukometnoga kluba Sinj na svom 10 sastanku održanom 10. travnja donijeli su jednoglasnu odluku o razrješenju dužnosti dugogodišnje trenerice Marije žanko. Predsjednik kluba Ante Sesardić ističe kako su odluku o privremenom razrješenju trenerice žanko do 1. kolovoza donijeli zbog lošijih rezultata, a mišljenja su kako nije kao trener napravila nijednu adekvatnu animaciju rukometašica. Isto tako kaže kako će struka odlučiti što će Marija žanko raditi u klubu od prvoga kolovoza.
...

HRVACE-SOLIN 2:1

U jučer održanoj polufinalnoj utakmici županijskoga kupa u Hrvacama domaćini su slavili nad ekipom Solina koju su pobjedili rezultatom 2:1.

VRIJEME



Prevladava oblačno vrijeme s kišom. Temperatura zraka izmjerena u 8 sati iznosila je 12 stupnjeva Celzijevih.