Ponedjeljak, 27.03.2017.

Održan sportski susret ministranata


Ministranti Župe Gospe Sinjske u subotu 25. ožujka 2017. godine, u Samostanu Gospe Sinjske sudjelovali su na ministrantskom susretu.
Na susretu je sudjelovalo oko 120 ministranata u pratnji fratara. Sudjelovali su ministranti iz Sinja, Brnaza, Glavica, Čitluka – Jasenskog, Karakašice i Lučana. Organizator susreta su Župa i Samostan Gospe Sinjske. U organizacijskom dijelu sudjelovali su franjevački sjemeništarci i framaši. Susret ministranata je započeo zajedničkom molitvom u Crkvi Gospe Sinjske. Nakon fotografiranja i uputa ministranti su krenuli prema sportskim terenima kod Franjevačke klasične gimnazije.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Tanja Samardžić šesta u Velikoj Gorici!


Održana je 25. po redu međunarodna Turopoljska utrka na koju se prijavilo 646 natjecatelja, trčalo ih je 549, a 493 ih je došlo do cilja.
Organizirano je više različitih utrka. Održana je i promotivna utrka osoba s invaliditetom u kolicima (400 m), Utrka građana na 5 km, Učenička utrka, ‘1. Turopoljska vatrogasna utrka’ na 5 km te Polumaraton na 21,1 km.
Na Polumaratonu je pobijedio Mađar Tamás Nagy, a najbolja maratonka bila je reprezentativka Matea Matošević. Naša tanja Samardžić, koji sada trči za AK Moslavina, Kutina, u cilj je ušla šesta, a četvrta u svojoj kategoriji. Utrke je pratilo veliko mnoštvo građana, a organizacija svih utrka je bila izvrsna.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Odličan nastup sinjskih gimnastičara u Splitu


Gimnastički klub ‘Sinj’ jučer, 26. ožujka, nastupio je na 1. Međunarodnom memorijalnom turniru Marije Vujnović, koji je održan u organizaciji Gimnastičkog kluba ‘Split’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR