Srijeda, 27.03.2013.

Petar Malbaša - svjedok istineSinjanin Petar Malbaša, ratni snimatelj HTV-a i autor nekoliko dokumentarnih filmova o Domovinskom ratu, dobitnik je osobne nagrade Županije splitsko-dalmatinske. Odluku o dodjeli nagrade Petru Malbaši jednoglasno je donijela Županijska skupština na svojoj 37. sjednici, koja je održana jučer, 26. ožujka, na prijedlog Odbora za javna priznjanja Splitsko-dalmatisnke županije. Nagrada Županije Malbaši se dodjeljuje za doprinos u promicanju istine o Domovinskom ratu, a bit će mu uručena na svečanoj Skupštini koja će biti održana sredinom travnja, povodom Dana Županije splitsko-dalmatinske. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Akcija Zajednice žena K. Zrinski Sinj

Članice Zajednice žena Katarina Zrinski HDZ-a Sinj danas su posjetile Crveni križ i donirale kolače koje su same članice vrijedno ispekle sa željom da razvesele naše drage sugrađane koji nisu u mogućnosti priuštiti sebi kolače na blagdanskom stolu za nadolazeći blagdan Uskrsa. Crveni križ će sutra početi sa raspodjelom kolača onim obiteljima kojima je to najpotrebnije.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Podjela uskršnjih poklon-paketa

Povodom blagdana Uskrsa, sutra i u petak u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Sinj dijelit će se uskršnji poklon-paketi korisnicima pomoći za uzdržavanje prema evidenciji Centra za socijalnu skrb Sinj.
Podjela će se sutra vršiti od 10 do 19 sati, a u petak od 8 do 12 sati. Prilikom preuzimanja poklon paketa korisnici su dužni predočiti osobnu iskaznicu. Poklon pakete osigurali su Crveni križ i Grad Sinj.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Dijeljenje “Uskršnjih paketa” pomoći

Općina Otok osigurava, a uz suradnju Crvenog križa Sinj i Udrugu sv. Vinka Paulskog, dana 28.03.2013. (četvrtak) vršiti će dijeljenje Uskršnjih paketa pomoći i to onim korisnicima koji imaju Rješenje od strane Centra za socijalnu skrb-Ispostava Sinj.
Dijeljenje Uskršnjih paketa pomoći biti će u vremenu od 9 do 12 sati na prostoru općinske tržnice.
Dodatne informacije mogu se dobiti na općinski telefon broj 021/834 503.

IZVOR: OPĆINA OTOK