Subota, 27.02.2010.

Proglašenje najboljih športaša, klubova, trenera te zaslužnih športskih djelatnika Grada Sinja

U organizaciji Športske zajednice Grada Sinja dana 25. veljače (četvrtak)  2009.godine u dvorani Franjevačkog samostana upriličena je ceremonija proglašenja najboljih športaša, klubova, trenera te zaslužnih športskih djelatnika Grada Sinja. Fotografije možete pogledati u foto galeriji.

Održana javna tribina



Gradonačelnik Sinja Ivica Glavan  i njegovi zamjenici  jučer su na javnoj tribini sa građanima  izvijestili  kako su premijerki Jadranki Kosor  poslali dopis u kojem su je obavijestili kako ih u obavljanju njihovih dužnosti  u javno komunalnom poduzeću “Vodovod i Čistoća”  ograničavaju drugi suvlasnici tvrtke. Najavljena je i mogućnost osnivanja novog gradskog poduzeća „Gradska čistoća“, no Grad nema namjeru odustati od suvlasništva . Na tribini je bilo 100-tinjak sugrađana koji su postavljali pitanja.

Priopćenje za javnost Gradske organizacije Hrvatske seljačke stranke Sinj

Gradska organizacija Hrvatske seljačke stranke danas, 27. veljače, uputila je priopćenje za javnost...

10. sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja

Za ponedjeljak je najavljena 10. sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja za koju je predložen dnevni red od 12 točaka. Među ostalim vijećnici će donijeti prijedlog Programa javnih potreba u kulturi i športu. Biti će riječi i o kreditiranju poduzetnika za 2010. godinu, a trebala bi se donijeti i odluka o organizaciji i načinu naplate parkiranja

Obavijest

Prijave za porez u 2009. godini podnose se zaključno sa  01. ožujka.  Danas, 27. veljače, će sinjska Ispostava raditi do 15 sati, a u ponedjeljak 01.ožujka do 19 sati.

Obavijest

Osnivačka skupština Udruge mačkara općine Otok  održat će se danas, 27. veljače, u Općinskoj dvorani  s početkom u 18,30 sati. Na  skupštinu su  pozvani  svi mještani kako bi se izabralo vodstvo udruge i izradio program djelovanja.

Sport

U Sinju na Gradskom stadionu u susretu 2. HNL Junak-Imotski 2:0. U Dugopolju 3. HNL Dugopolje-Hrvace 2:1.

Košarkaši Alkara u 18. kolu A2 lige gostuju u 17 sati kod Poličnika.

U 1. Dukat ligi RK Pršuti Voštane Trilj večeras, 27. veljače, su u Đakovu, a u 2. ligi Kamičak je u 16,30 domaćin Metkoviću 1963, dok rukometašice Sinja igraju u Pločama.

I za kraj športskog dijela vijesti nadodajmo kako  u ponedjeljak počinje nova ribolovna sezona koja će potrajati do rujna mjeseca. Iznimno ovaj ponedjeljak će biti lovni, dok će za ostale ponedjeljke do kraja sezone biti lovostaj.

Stanje na cestama

Vremenske prilike povoljnje su za vožnju u većem dijelu zemlje.
Zbog radova, zatvoren je tunel Lokva Rogoznica na dionici Jadranske magistrale D 8 Omiš-Dupci, a vozi se naizmjence, obilaznicom s južne strane tunela. U mjestu Podaca vozi se također jednim trakom, naizmjence, zbog sanacije kolnika....