Petak, 27.01.2017.

Obilježena 24. godišnjica vojne akcije Peruća


Danas je prigodno obilježena 24. godišnjica vojne akcije Peruća.
Prije 24 godine, točnije 28. siječnja 1993. godine Hrvatska vojska oslobodila je branu ‘Peruća’. Tom brzom akcijom spriječena je katastrofa koja je mogla nastati potapanjem vodom naselja nizvodno uz rijeku Cetinu. U akciji Peruća poginuo je branitelj Ante Buljan, a ranjena su trojica pripadnika 126. sinjske brigade.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Malonogometna humanitarna utakmica, Trilj i Hajduk za Sinišu Zubca

U sportskoj dvorani u Trilju ove će nedjelje MNK Trilj i MNK Hajduk odigrati humanitarnu utakmicu s ciljem prikupljanja sredstava za Sinišu Zubca koji boluje od leukemije.
Ulaznice za malonogometnu utakmicu bit će prodavane po cijeni od 10 kuna, no ukoliko netko može i želi donirati i više, može to učiniti prilikom kupnje ulaznice na ulazu u dvoranu.
Obitelj Siniše Zubca financijski je iscrpljena, a s obzirom na veliki broj terapija i kontrolnih pregleda u Zagrebu, pomoć je nužna pa se stoga pozivaju svi koji su u prilici da se odazovu na ovu malonogometnu utakmicu.
Obje momčadi za gledatelje su pripremile i nekoliko nagrada.
Utakmica se igra  s početkom u 19 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obavijest Uprave KK Alkar

Uoči sutrašnje utakmice između Alkara i Splita, Uprava KK Alkar uputila je obavijest za gledatelje.
‘Zbog velikog interesa javnosti za subotnju utakmicu 15. kola A1 lige između KK Alkara i KK Splita (18h dvorana SC), obavještavamo sve posjetitelje da ranije zauzmu svoja mjesta u dvorani. Također upozoravamo da će u dvoranu moći ući samo gledatelji s kupljenom ulaznicom. Pozivamo sve posjetitelje na fer i korektno navijanje’, stoji u obavijesti Uprave KK Alkar.
IZVOR: WWW.FERATA.HR