Ragbijaši Sinja u Zagrebu protiv Mladosti love finale prvenstva Hrvatske

Ragbijaše Sinja danas očekuje izuzetno važan zaostali susret prvog kola hrvatskog prvenstva u kojem će biti gosti Mladosti…

Sinj će u Zagrebu protiv aktualnog prvaka loviti pobjedu kojom bi čak stigao izravno do finala prvenstva, a cilj je slaviti s četiri ili više razlike. Sinj, naime, ima dvije prilike da dohvati toliko željeno finale.

Dakle, u slučaju da Sinj ostvari pobjedu od četiri i više razlike to će mu donijeti direktan nastup u finalu prvenstva Hrvatske. U suprotnom, o drugom finalistu u izravnom dvoboju odlučivat će Sinj i Nada u utakmici koja će igrati tjedan dana poslije na SC Ivica Poljak Sokol i Andrija Alčić.

Nije nevažno spomenuti kako je Mladost u prvom ovosezonskom dvoboju slavila u Sinju rezultatom 7:3, ali od tada su se mnoge okolnosti promijenile, epidemiološka situacija je učinila svoje i za sada je nezahvalno donositi prognoze o realnom stanju u momčadima.

Sinj je u situaciju da sam odlučuje o svojoj sudbini došao pobjedom na Starom placu protiv Nade krajem studenog (18:22), ali tek sada će imati priliku kapitalizirati odličan rad.

U svakom slučaju plasman u finale prvenstva bio bi veliki uspjeh za Sinj koji bi tako došao u priliku po prvi puta napasti trofej koji se čeka od osnutka kluba.

Susret na Krtičnjaku igra se od 14 sati.

IZVOR: WWW.FERATA.HR

03.04.21