PP Sinj obilježila Dan policije

 
Danas je u Sinju na prigodan način obilježen Dan policije i blagdan sv. Mihovila zaštitnika policajaca.

Načelnik PP Sinj Mislav Filipović Grčić upriličio je prijam za osam osoba s područja Cetinskog kraja koji su osobno ili u ime tvrtki gdje rade pomagali policajcima u vrijeme pandemije koronavirusa.

Poznato je kako je na početku pandemije, posebno u ožujku mjesecu, nedostajalo svih higijenskih potrepština, dezinfekcijskih sredstava, zaštitnih maski i rukavica. Nedostatak zaštitnih sredstava bio je problem i sinjskoj policiji. Međutim, zahvaljujući dobrim ljudima i policajci su na vrijeme dobili navedena sredstva.

Claudia Fashion izradila je zaštitne maske za potrebe sinjskih policajaca, isto je uradila i Maja Poljak, a krojenje maski radili su Branka Banić i djelatnici tvrtke SMID.
Potrebna dezinfekcijska sredstva donirala je tvrtka MEL Hrvace, a tvrtka NATURALIS osigurala je potrebne količine svoje izvorske vode CETINA.

Dio logističkih potreba za pripadnike PP Sinj kako u postaji tako i na terenu odradile su INA postaja Sinj i tvrtka Gradina Mont. Njima je u prigodi današnjeg dana načelnik Mislav Filipović Grčić uručio zahvalnice te se zahvalio svima koji su pomogli u vrijeme korona krize.

Jučer je izaslanstvo PP Sinj u prigodi obilježavanja Dana policije položilo vijence za poginule policajce u Domovinskom ratu na grobljima u Rudi, Glavicama, Sinju, Hrvacama i Potravlju.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

29.09.20