OPG Ankica Poljak pobjednika ‘Sinjanja’ nagrađuje s 4 sira

 
U programu Hit radija sutra, 26. rujna u 13 sati i 15 minuta počet će nova emisija ‘Sinjanje’. Ovoga puta najsretniju ‘sinjačicu’ ili ‘sinjača’ očekuje vrijedna nagrada OPG-a Ankica Poljak.

U posljednjoj emisiji, koja je emitirana 12. rujna, zagonetne sinjske riječi pogodili su Marija Librenjak – ćuža, Dijana Anđelinović – otoman i Nedjeljko Poljak – raulje. Na kraju emisije najviše sreće je imala Dijana Anđelinović koja je osvojila nagradu tvrtke Extra metal – poklon bon u vrijednosti 300 kuna.

Sponzor sutrašnje emisije je OPG Ankica Poljak koji je za pobjednika pripremio bogatu nagradu – četiri vrste sireva iz svoje proizvodnje i to polutvrdi sir, sir škripavac, svježi kravlji sir i tvrdi sir.

OPG Ankica Poljak uspješno posluje od 1. siječnja 1984. godine, a u svojoj ponudi ima i kravlju skutu, mladi kuhani sir te posebnu deliciju – sir star od 6 do 18 mjeseci. Svi koji žele kušati ili kupiti proizvode obitelji Poljak mogu ih posjetiti na obiteljskom imanju na Planici u Glavicama, gdje imaju preko 30 krava, a mogu ih pronaći i na tržnici Sućidar u Splitu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

25.09.20