Hit radio slavi 14. godišnjicu

 
Na današnji dan 2006. godine točno u 6 sati počelo je emitiranje Hit radija. Mix pultom ravnao je veteran Petar Dadić, a prvi eterski glas na poznatoj frekvenciji 104,9 MHz bio je glas Joška Kontića, glavnog urednika tada nove radijske postaje koja je Sinju i Cetinskoj krajini obećavala objektivnost, neovisnost i originalnost.

Prva pjesma koja se ‘zaorila’ eterom sinjskog Hit radija bio je bezvremenski hit Miše Kovača ‘Ako me ostaviš’.

Kroz ovih 14 godina izmjenjivali su se novinari, tehničari, pomoćno osoblje i svi su oni ‘utiskivali’ dio po dio svoje sinjske i cetinske duše kako bi ovaj naš radio učinili posebnim. Nikako nećemo zaboraviti ni vas dragi naši slušatelji koji ste vjerno ostajali na naših frekvencijama i zbog kojih smo postali i ostali najslušaniji lokalni radio u Dalmaciji.

Novinarska ekipa Hit radija i dalje je ona stara – Marija Maroš, Ivana Vrančić, Božena Romac i Ante Botić. Za glazbeni i tehnički dio programa brine se urednik Jakov Šipić, dok je tehnička realizacija programa na Dinu Štoru i Trpimiru Martincu. Direktorica i glavna urednica Hit radija je Tatjana Čović.

Sa željom da i dalje razvijamo obostrano povjerenje pozivamo Vas da što češće sudjelujte u kreiranju našega programa uz želju da i dalje ostanete na našim frekvencijama i s punim povjerenjem slušate svoj omiljeni radio – Hit radio.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

09.09.20