Subota, 26.12.2015.

Akcije darivanja krvi u Grabu i Tijarici

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Sinj, idućega tjedna održat će se dvije akcije darivanja krvi na području Cetinske krajine.
U ponedjeljak, 28. prosinca akcija darivanja krvi održat će se u Grabu, u prostorijama zgrade Osnovne škole Trilj, suorganizator je Zavičajna udruga Sukanac Grab. Dan kasnije, u utorak, 29. prosinca akcija darivanja krvi održat će se u Tijarici, u prostorijama zgrade Osnovne škole Tijarica. Suorganizator ove akcije je udruga Pokrenimo Tijaricu. Obje akcije održat će se u vremenu od 9 do 13 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U okviru ‘Adventa u Sinju’ humanitarna akcija i koncert

U okviru božićno-novogodišnjeg programa ‘Advent u Sinju’, kojeg organizira Grad Sinj, večeras će se održati dva zanimljiva događaja.
U 17 sati na šetalištu Alojzija Stepinca održat će se dječiji festival i humanitarna akcija ‘Male ruke velikog srca’, a u 22 sata, u organizaciji udruge Sinjska umjetnička komuna, u vojarni Ivaniša Nelipića koncert će održati Postolar triper.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Božićni igrokaz ‘Djeca pred jaslicama’



Svetište i Župa Gospe Sinjske priređuju božićni igrokaz ‘Djeca pred jaslicama’. Autori glazbe su don Šime Marović, Mario Nardelli, stariji i Nikša Krpetić.
Božićni igrokaz ‘Djeca pred jaslicama’ izvest će Župni dječji pjevački zbor u Crkvi Gospe Sinjske pod vodstvom s. Jelene Mijić i fra Jure Župića, večeras od 18,45 sati, nakon večernje sv. Mise koja će početi u 18 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR