Četvrtak, 26.12.2013.

Božićni-novogodišnji koncert Klape Sinj

Sinjane sutra očekuje vrhunska kulturno-zabavna priredba. Riječ je o tradicionalnom božićno-novogodišnjem koncertu Klape Sinj.
Koncert u mjesecu prosincu Klapa Sinj održava već tridesetak godina povodom božićno-novogodišnjih blagdana, kao poklon svojim sugrađanima i njihovim gostima. Svih ovih godina koncert je bio isključivo klapski, a ove godine prvi put uključen je i zbor.
Osim Klape Sinj, koja će izvesti repertoar najljepših božićnih pjesama, nastupit će i njihovi gosti: Klapa Hrvace, muška i ženska klapa KUD-a Vrilo, te Mješoviti zbor Grada Sinja.
Koncert će se održati sutra u gradskom kinu, s početkom u 19,30 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Igrokaz ‘Rodio se Isus mali’Dječji pjevački zbor Župe i svetišta Gospe Sinjske poslije večernje svete mise koja počinje u 18 sati u sinjskoj crkvi izvest će božićni recital s pjesmama i glumom ‘Rodio se Isus mali’.
Recital ‘Rodio se Isus mali’ pripremili su sestra Jelena Mijić i fra Jure Župić, a glumi 30-tak djece. Program će početi u 18,45 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Rukometašice Sinja osvojile Dugo Selo

Kadetkinje ŽRK SINJ (rođ. 1996 i ml.) nastupile su na 10. Božićno novogodišnjem turniru u Dugom Selu, gdje su osvojile prvo mjesto u izuzetno jakoj konkurenciji. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR