Srijeda, 26.11.2014.

Raspored prikazivanja filmova u sinjskom kinu

Na programu sinjskog kina i večeras su dva filma. U 18 sati prikazivat će se Igre gladi: Šojka rugalica, a u 20 sati Omar.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

TZ Trilj organizira ‘Božićni sajam 2014.’

Turistička zajednica grada Trilja organizira drugi po redu ‘Božićni sajam’ koji će se održati 21. prosinca od 15 do 20 sati u holu OŠ ‘Trilj’.
Direktorica triljske Turističke zajednice Andrijana Ivković pozvala je sve pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe, a koje imaju u svom asortimanu prigodne božićne predmete (ukrasi, svijeće, adventski aranžmani, čestitke i slično) da se prijave za izlaganje ili prodaju svojih proizvoda, radova i usluga.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Prometna nesreća u Čaporicama: Jedna osoba preminula, tri teže ozlijeđene

Od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se jučer dogodila u Čaporicama, sinoć oko 20 sati u splitskoj bolnici sati preminula je muška osoba. Kod tri osobe konstatirane su teže tjelesne ozljede, potvrdili su nam to jutros u Policijskoj postaji Sinj.
Podsjećamo, do sudara dvaju osobnih vozila došlo je jučer oko 14 sati i 30 minuta na križanju državne ceste D-60 i ulaza na autoput. Na mjestu događaja obavljen je očevid i čekaju se rezultati koji će otkriti uzrok teške nesreće.
IZVOR: WWW.FERATA.HR