Petak, 26.11.2004.

KONFERENCIJA ZA NOVINARE HRVATSKOG BLOKA

Hrvatski blok ogranak- Sinj u 10 sati i 30 minuta održao je konferenciju za novinare.
Predsjednik Sinjskog ogranka Hrvatskog bloka pohvalio je rad medija na lokalnoj razini ocjenivši ih vrlo učinkovitima.

PRIPćENJE ZA JAVNOST SINJSKOG OGRANKA DC-a

Demokratski centar ogranka Sinj u svom današnjem priopćenju za u javnost analizirao je trenutačno stanje u gradu.Tako su se negativnom konotacijom osvrnuli na zatvaranje i ponovno otvaranje Vrličke ulice, otvaranje gospodarske zone Kukuzovac, otvaranje novih radnih mjesta te prodaju Junakova igrališta

BLAGDAN SV. KATE U LUčANIMA

Jučer je u župi Lučane počela trodnevna proslava Svete Kate.Svetu misu predvodio je župnik Fra Luka Banić, danas i sutra molitve u župi počinju u 16 sati, svetu misu danas predvodi fra. Bernardo Dukić, a sutra u subotu fra Frano Pupić- Bakrač.Sveta ispovijed počinje u subotu 15 sati i 30 minuta.

PROSLAVA BLAGDANA SV. KATE

U nedjelju će se održati vanjska proslava Svete Kate procesiju i svečano misno slavlje predvoditi će i propovijedati fra. Ivan Dotur župnik Otoka.

POčELA SVINJOKOLJA U CETINSKOJ KRAJINI

Na području Cetinskog kraja tijekom ovoga tjedna intezivno je počela svinjokolja...
...

RAZMINIRANJE U CETINSKOJ KRAJINI

Na dinici državne ceste D-1 dionica 17 na predjelu Kukuzovac ...
...

BOJNO GAđANJE POSTROJBI HV U VRLICI

Na području vježbališta "Veliko suho polje" u selu Ježević kod Vrlike postrojba Hrvatske vojske danas od 9 i 30 minuta provodi bojna gađanje ciljeva na zemlji iz Lako topničkog oružja. Vježba će trajati do 14 sati. Umoljavaju se građani da u tom vremenu izbjegavaju to područje.

PRIJEM NOVIH čLANOVA U KUD BRNAZE

U kulturno umjetničkom društvu Brnaze u tijeku su upisu novih članova.Zainteresirani se mogu u prostorije doma mladih u Brnazama u subotu od 14 do 16 sati ili u nedjelju od 10 do 12 sati.

VRIJEME

Prevladava sunčano i prohladno vrijeme a tako će se zadržati do kraj dana. Temperatura zraka od 5 do 10 stupnjeva Celzijevih.