Subota, 26.10.2019.

Udruga tenkista organizira put u Škabrnju


Udruga tenkista Cetinske krajine za svoje članove i njihove obitelji organizira odlazak u Škabrnju, na obilježavanje godišnjice stradanja ovog mjesta u Domovinskom ratu.
Polazak je planiran za 17. studenog (nedjelja), a zainteresirani se mogu javiti na broj mobitela 095/858-7656, najkasnije do 10. studenog.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Humanitarna korida u Dicmu


U nedjelju, 27. listopada u Dicmo održat će se humanitarna korida za Matea u organizaciji braće Kokan i kumova.
Cijela pučka priredba održati će se na već poznatom terenu u dicmanskoj gospodarskoj zoni s početkom u 12 sati. Na bikijadi će snage odmjeriti u dogovorenim borbama Zekonja, Vučko, Golub, Peronja, Brizan i ostali ponajjači bikovi iz Hrvatske. Nezaobilazni dio bikijade, uz stare domaće običaje, reru, gangu, glazbu uživo je i bogata ponuda tradicionalnih jela i pića Dalmatinske zagore.
Organizatori pozivaju sve žitelje cetinskog kraja da dođu na ovaj humanitarni događaj kako bi svojim prilozima i kupljenim ulaznicama pomogli u liječenju 20-godišenjeg teško bolesnog Matea Bralića.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Najava sportskog vikendaSportski vikend pred nama nudi nam veliku košarkašku večer u kojoj je Alkar domaćin u srijedu. Također, pratimo i gostovanje Junaka u Blatu na Korčuli…

Utakmica Alkara i Cibone na rasporedu je u nedjelju, gosti su veliki favoriti i sve izuzev njihove pobjede bilo bi prvorazredno iznenađenje. Ipak, nema sumnje da će dvorana biti dupkom ispunjena kako bi podržala Alkara protiv prvaka Hrvatske.

Junaka u nedjelju čeka gostovanje u Blatu na Korčuli koje slovi za jedno od težih. Sinjska je momčad vodeća u ligi, ima jedan bod prednosti u odnosu na Uraniju i trebat će jurnuti po sva tri boda kako bi i dalje ostala na vrhu poretka.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR