Utorak, 26.10.2004.

AKCIJA DARIVANJA KRVI

U prostorijama Crvenog križa Sinj do 13 sati provodi se akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Saznajemo da će se do kraja godine uz ovu današnju , provesti još dvije akcije,a u ovoj godini Gradsko društvo Crvenog križa Sinj prikupilo je ukupno 475 doza dragocjene tekućine za potrebe Kliničke bolnice Split.

OBILJEžENA 60. GODIšNJICA OSLOBOđENJA SINJA

Polaganjem vijenaca na Spomen kosturnicu u Gradskom parku Delegacija Saveza antifašističkih boraca i Gradske organizacije SDP-a Sinj obilježile su 60.godišnjicu oslobođenja Sinja nad fažizmom...
...

HUMANITARNA AKCIJA ZA SESTRE PUTNIK

Nogometni klub Glavice u suradnji s Gradskim poglavarstvom Sinja organiziralo je humanitarnu akciju pomoći sestrama Anđeli i Ivani Putnik u svrhu transplatacije bubrega ...
...

CIJENE GORIVA OSTAJU ISTE

Hrvatska naftna kompanija INA ovaj tjedan neće mijenjati svoje maloprodajne cijene derivata, odnosno i nadalje će se primjenjivati cijene koje vrijede od 19.listopada, izvijšćeno je iz INE.

STIPE MESIć: IZBORI 2. SIJEčNJA 2005

Predsjednik Republike Stjepan Mesić izjavio je u emisji hrvatskog radija "S predsjednikom uz kavu" kako očekuje da će se predsjednički izbori održati 2.siječnja 2005, a izborna kampanja početi 30 dana prije. Tvrdi kako nije iznenađen brojem protukandidata te da imaju različite motive za nastup na izborima.

DRUšTVO "POTROšAč" PRIKUPLJA PUNOćI ZA TUžBU PROTIV HT-a

Društvo za zaštitu potrošača Hrvatske "Potrošač " zatražilo je očitovanje Vlade o odnosu T Hrvatskog telekoma prema akciji kojom "Potrošač" prikuplja punomoć građana za proširenje tužbe protiv T-HT-a radi naknade štete potrošačima nastale naplatom pretplate i zaračuvanjem sekundi kao cijele minute. Predsjednica "Potrošača" Jadranka Kolarević i predsjednik Saveza udruga potrošaća Ilija Rkman objasnili su da očitovanje Vlade traže zato što je ona kao 49% -tni vlasnik T-HT-a odgovorna za poslovanje te tvrtke.

šTRAJK U HT-u?

Na referendumu koji su prošlog tjedna provela tri sindikata Hrvatskih telekomunikacija, 68% radnika izjasnilo se za organiziranje štrajka upozorenja i općeg štrajka, ako Uprava nastavi smanjivati broj zaposlenih, priopćeno je iz Sindikata...
...

SPORT

članovi Ragbi kluba Sinj jučer su se vratili sa svog prvog gostovanja na dvodnevnom međunarodnom ragbi turniru u njemačkom gradu Hojsenštamu, u blzini Frankfurta. Uz ekipe Francuske i Njemačke ragbijaši Sinja kao jedini predstavnici iz Hrvatske za uzraste od 11 godina zauzeli su 8.mjesto, za 13. godina 1.mjesto, a u kategoriji od 15 godiona bili su treći.

VRIJEME

Prevladava djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. Vjetar je uglavnom slab jugozazapni. Očekuje se kretanje dnevne temperarture zraka od 18 do 23 Celzijeva stupnjeva.