Srijeda, 26.09.2018.

Odlični rezultati Junaka od pionira do seniora, zajedno neporaženi punih mjesec dana!

Odlična serija pobjeda nogometaša Junaka u seniorskoj konkurenciji nije jedina dobra vijest iz sinjskog velikana. Naime i mlađe kategorije bilježe odlične rezultate…

Seniorski pogon Junaka je sasvim razumljivo u prvom planu i njegovi rezultati se s posebnom pažnjom prate, ali u mlađim uzrastima se također radi odličan posao.

Tako se Junak našao u situaciji da u svim kategorijama, dakle od mlađih pionira, pionira, kadeta, juniora i seniora, nije izgubio niti jednu utakmicu u posljednjih mjesec dana, što uistinu raritetan podatak vrijedan pažnje.

Mlađi pioniri odigrali su tri kola i za sada, u konkurenciji deset momčadi, dijele vodeću poziciju s Neretvancem. Liga u kojoj nastupaju pioniri broji 18 klubova, a sinjski dječaci drže visoku petu poziciju poslije šest odigranih utakmica.

Kod kadeta je situacija još bolja. I njihova liga broji 18 klubova, a trenutna četvrta pozicija odlično je ostvarenje nakon šest odigranih kola. Juniori nakon tri kola imaju sedam bodova, dovoljno za drugu poziciju među deset momčadi.

Uz sve to kadeti Junaka ušli su u polufinale Županijskog kupa, gdje ih u srijedu očekuje ogled sa Zmajem iz Makarske. Ostvare li pobjedu i uđu finale, izborit će i prvo kolo Hrvatskog kupa, bez obzira na finalni ishod.

U svakom slučaju Junaka je krenulo na svim razinama pa se slobodno može kazati – da je bolje ne bi valjalo!
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinj: Koncert Akademskog zbora Concordia discors

 
Akademski zbor Filozofskoga fakulteta u Zagrebu Concordia discors, mješoviti pjevački zbor koji djeluje od 2010. godine te okuplja 50-ak članova, studenata mnogih zagrebačkih fakulteta, danas, 26. rujna održat će koncert u Sinju, u Dvorani Gospe Sinjske s početkom u 19 sati.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR