Srijeda, 26.09.2007.

OBAVIJEST

Forum žena SDP-a obavještava žene, koje su u okviru akcije «moja prva mamografija» obavile mamografsko snimanje dojki, da svoje nalaze mogu predignuti u prostorijama SDP-a u Sinju u ulici Put Petrovca 1 svakim radnim danom od 10 do 12 sati.

BLAGDAN SV. MIHOVILAU triljskom Gradskom kinu danas u 12 sati dječji vrtić Trilj i kazalište lutaka Licem u lice -Split organiziraju kazališnu predstavu za djecu «Tri praščića»

U 19,30 u Gradskom kinu je predstavljanje knjige Nives Juraga Kovačev «Gdje šljive rastu», nakon toga Kulturno društvo Trilj predstaviti će časopis «Triljski most» i set razglednica i suvenira Trilja.

U crkvi svetog Mihovila održavaju se mise devetnica uoči blagdana zaštitnika župe i Grada Svetoga Mihovila. Anđeodska molitva i misa počinju u 18 sati, a kroz devetnicu propovijedaju dr. don Mladen Parlov i fra Mario Jurišić.

KINO DANAS

U sinjskom kinu večeras u 18,00 sati igra animirana obiteljska komedija «Juhuhu» - priča o pustolovini štakora Remyja koji sanja da postaje slavni francuski kuhar. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.
U 20,00 sati na repertoaru je američki akcijski triler «Bournov ultimatum» u kojem glavnu ulogu igra Matt Damon.

OBAVIJEST

Na državnoj cesti D-1, «Brza cesta Solin - Klis» u tijeku je posebna regulacija prometa, zbog pripremnih radova za privremeno zatvaranje istočne (stare) cijevi tunela Mravince, zbog uređenja iste.
Istočna cijev tunela privremeno će biti zatvorena do završetka radova.
Za vrijeme navedenih radova promet će se preusmjeravati u zapadnu (novu) cijev tunela Mravince, u kojoj će promet, do završetka radova, biti dvosmijeran.
Sudionici u prometu se upozoravaju na poštivanje privremene prometne signalizacije.