Srijeda, 26.07.2006.

"OPEN FUN FOOTBALL SCHOOLS" U SINJU

"DANI KOMINA, PURE I BRONZINA" U TIJARICI

TROJICA ALKARA VRAćENI U ALKARSKU čETU


Odlukom nove uprave Viteškoga alkarskoga društva trojica trofejnih alkara koji su isključeni iz alkarskih natjecanja 2001. godine ponovno će biti vraćeni u alkarsku četu. U razgovoru sa šest nazočnih članova alkarske uprave u ponedjeljak navečer dogovoreno je kako se Ognjen Preost, Stipe Breko i Ivica Perić ipak ove godine neće uključiti u alkarske pripreme, a samim tim niti u ovogodišnju povorku jer su pripreme alkara u samoj završnici. Prema dogovoru oni će biti pozvani na pripreme za sljedeća alkarska nadmetanja.
Kako dozajemo u Viteškom alkarskom društvu ovu odluku u četvrtak bi trebala potvrditi uprava Viteškoga alkarskoga društva kada će biti poznati i detalji odluke.

"DANI ALKE I VELIKE GOSPE 2006."



Na programu sinjskog kulturnog ljeta danas je kazališna predstava Teatra Rugatino naziva "Sa će Božo svaki čas" u kojoj igraju špiro Guberina, Ivica Vidović, Goran Novojec i drugi. Predstava se održava u Alkarskim dvorima s početkom u 21 sat.

U crkvi svetoga Nikole Tavelića u Brnazama večeras je koncert klape "Prijatelji" iz Brnaza. Program počinje u 21 sat.

VRIJEME



I danas će biti vruće i sparno vrijeme. U poslijepodnevnim satima sa mogućnošću lokalnog pljuska i grmljavine. Temperatura zraka do 34 stupnja Celzijeva.