Srijeda, 26.06.2013.

U kinu ‘Zaborav’

U sinjskom kinu od danas do nedjelje, 30. lipnja, s početkom u 20,30 sati prikazivat će se američki znanstveno-fantastični film Zaborav.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Isplata naknada članovima biračkih odbora

Naknade članovima biračkih odbora koji su sudjelovali u provedbi netom održanih lokalnih izbora na području Grada Sinja, isplaćivati će se u Gradskoj upravi Grada Sinja, Upravni odjel za financije, soba br. 27, svakim radnim danom počevši od srijede 26. lipnja 2013. godine, u vremenu od 09-11 i 12-14 sati.
IZVOR: GRAD SINJ

Primorac: Za sat vremena dolazimo do DNA profila kriminalacaSplit, 25. lipnja 2011. – svjetski znanstveni skup iz područja forenzičkih znanosti, antropologije i molekularne medicine „8th ISABS Conference in Forensic, Anthropologic and Medical Genetics and Mayo Clinic Lectures in Translational Medicine“ svečano je otvoren danas, 25. lipnja u 10.00 sati u hotelu Le Meridien Lav. Osnivači skupa su prof.dr. Dragan Primorac, prof.dr. Moses Schanfield, prof.dr. Stanimir Vuk-Pavlović. Prof.dr. Primorac je u uvodnoj riječi rekao da je ISABS postao jedan od najprepoznatljivijih svjetskih znansvenih „brand-ova“ koji je Hrvatskoj donio suradnju s vodećim svjetskim znanstvenim institucijama i stručnjacima. Opširnije...
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Sjećanje na 7. GBR, legendarne Pume

Na Velikoj Duvjakuši, 1709 metara visokom dinarskom vrhu upriličeno je sjećanje na poginule pripadnike 7. gardijske brigade.
Podsjetimo, na širem prostoru Dinare 31 pripadnik 7. gardijske brigade “Puma” dao je su svoj život za Domovinu, od Zime ‘94. do Oluje, a jedan se smatra nestalim. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR