Petak, 26.06.2009.

ODRžAN SASTANAK GRADONAčELNIKA SINJA IVICE GLAVANA SA PREDSTAVNICIMA RADNIKA AUTOPRIJEVOZA SINJGradonačelnik Sinja Ivica Glavan u 10,00 sati primio je predstavnike radnika Autoprijevoza. Kako saznajemo predstavnici radnika gradonačelnika su upoznali s problemima oko ostvarivanja prava iz radnoga odnosa radnika.

KONFERENCIJA ZA NOVINARE HUS-a

Hrvatska udruga sindikata Sindikat radnika Dalmacije u 10,00 sati održala je konferenciju za novinare, na kojoj se govorilo o nezakonitom pogodovanju nelojalnoj konkurenciji od strane nadležnog ministarstva na štetu Ciglane Sinj. Na konferenciji je prezentirana i dokumentacija kojom se to potvrđuje, a nazočili su joj predsjednik HUS-a Ozren Matijašević i direktor Ciglane Ilko Tomašević.

OBAVIJEST

Danas, 26. lipnja, će se u atriju osnovne škole Trilj održati prigodna svečanost na kojoj će gradonačelnik Trilja Ivan šipić sa svojim suradnicima uručiti prigodna priznanja i nagrade učenicima ove škole. Priznanja i novčane nagrade dobit će najbolji učenici od 5. do 8. razreda.

OBAVIJEST

Inicijativni odbor za obnovu rada mješovitog pjevačkog zbora Grada Sinja poziva zainteresirane građane na audicija za mješoviti pjevački zbor Grada Sinja. Audicija će se održati u subotu, 27. lipnja, u 10,00 sati u Glazbenoj školi Jakova Gotovca.

OBAVIJEST

Plesni klub "Korak po korak" u ponedjeljak, 29. lipnja, će održati plesnu reviju u velikoj dvorani na splitskim Gripama. Plesači s područja Splitsko-dalmatinske i šibensko-kninske županije izvest će 12 plesnih točaka. Kao gosti nastupit će KUD Filip Dević, Giulliano i band ciklus 81. Program će početi u 15,00 sati, a voditelj programa je ćubi.

SPORT

Na šRC "Zdenko Pavela Cato" u čaporicama održava se 2. Memorijalni nogometni turnir "Triljski branitelji" u organizaciji NK čaporice-Trilj. Na turniru koji traje do nedjelje natjecat će se ukupno 18 klubova u dvije kategorije. Mlađi početnici U-9 i početnici dječaci rođeni 1998./99.

športska ribolovna društva "Cetina" iz Sinja i "Pastrva" iz Trilja organiziraju tradicionalno natjecanje žena u lovu na šarana. Natjecanje će se održati u nedjelju, 28. lipnja, na ribolovnom području Plana. Udruge osiguravaju pribor za ribolov, mamce i instruktore. U nedjelju poslijepodne, održat će se i natjecanje muškaraca u istoj disciplini. Organizatori pripremaju riblje specijalitete i izletnički grah te pozivaju sve zainteresirane da se prijave na natjecanje. Kontakt telefon je 098 537 651.