Utorak, 26.05.2015.

‘Didovina’ o Udruzi za očuvanje baštine Cetinskog krajaU srijedu, 27. svibnja u 13 sati u programu Hit radija bit će emitirano najnovije izdanje emisije ‘Didovina’, koja će govoriti o njegovanju kulturne baštine Cetinskog kraja.
Na području Cetinske krajine uspješno djeluju brojna kulturno-umjetnička društva i udruge koji čuvaju narodne običaje, tradiciju i etno baštinu. Jedna od najprepoznatljivijih udruga u tom pogledu svakako je Udruga za očuvanje baštine Cetinskog kraja. O dosadašnjem radu kroz proteklih 12 godina, nastupima i zanimljivostima govorit će članovi udruge koji dolaze iz svih mjesta Cetinskog kraja.
Svoje prijedloge o tome koje mjesto Cetinskog kraja bi trebali posjetiti naši reporteri i obraditi u temi Didovina možete slati na e-mail:hitradio@hitradio.hr.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Nagradni natječaj ‘I mi smo trista’

U sklopu projekta ‘I mi smo trista’ povodom obilježavanja 300. Alke Viteško alkarsko društvo Sinj raspisalo je nagradni natječaj, koji je otvoren do 12. lipnja 2015. godine.
Natječaj je raspisan za najbolji:
1. Pojedinačni likovni uradak
2. Grupni likovni uradak
3. Pojedinačni literarni uradak
4. Grupni literarni uradak
5. Pojedinačni foto uradak
6. Grupni foto uradak
7. Pojedinačni glazbeni uradak
8. Grupni glazbeni uradak
Na natječaj se mogu prijaviti djeca i mladi od 5 do 25 godina. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, adresu, broj godina, te vrtić, školu ili fakultet. Najbolji radovi bit će izloženi u Alkarskim dvorima u Sinju od 15. do 22. lipnja 2015., a najbolji od izloženih radova bit će nagrađeni prigodnim darom.
Radove je potrebno poslati na adresu Viteško alkarsko društvo Sinj, Šetalište Alojzija Stepinca 2, 21230 Sinj ili na e-mail alka.vad@gmail.com s naznakom ‘Za natječaj I mi smo trista’, do 12. lipnja 2015. godine.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kickboxing: KBK Knez u Polači osvojio 31 medalju i ukupno drugo mjestoOve subote se u Polači kod Benkovca održavao 2. Međunarodni turnir “Polača Open 2015″ u fantastičnoj organizaciji kickboxing kluba “Polača” i gosp. Borislava Mikulića. Sudjelovalo je 16. klubova iz cijele Hrvatske, među kojima i KBK Knez iz Sinja…
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

UMN Sinj: Počele prijave za narednu sezonu

Sinjska malonogometna liga polako ulazi u samu završnicu, no od ovog ponedjeljka otvorila je vrata za nove momčadi željne nadmetanja u narednoj sezoni…
Sinjska liga, kojom ravna Udruga za mali nogomet, za sada broji 12 momčadi, a sve prijave za natjecanje u narednoj sezoni možete obaviti na broj telefona 099 507 91 26.
IZVOR: WWW.FERATA.HR