Srijeda, 26.05.2010.

V.d. ravnatelja Županijskog Doma zdravlja prim. dr. Dragomir Petric danas je posjetio sinjsku Ispostavu i rodilište

V.d. ravnatelja Županijskog Doma zdravlja prim. dr. Dragomir Petric danas je posjetio sinjsku Ispostavu i rodilište kako bi se upoznao s njegovim kapacitetima. Novog ravnatelja primio je voditelj sinjske ispostave dr. Ante Prolić. Prim. Petric ističe kako se razgovaralo o načinima vraćanja rodilišta te usklađivanje sa zakonom ali i potrebama Sinjana. Ravnatelj ističe da problem ne vidi u opremanju sale nego nedostatku stručnog osoblja. Ipak  napominje kako će konačnu odluku donijeti ministarstvo.
Sinjski dogradonačelnik Zoran Vujanović koji je primio ravnatelja u gradskoj upravi  istaknuo je kako razgovori oko rodilišta idu  u pozitivnom smjeru.

Festival dječjih vrtića s područja Cetinskog kraja

Dječji vrtić Bili cvitak i Zajednica športskih udruga Grada Sinja domaćini su Festivala dječjih vrtića s područja Cetinskog kraja. Festival će se održati sutra, 27. svibnja, na Gradskom stadionu u Sinju s početkom u 9,30 sati.

Obavijest

Zbog radova na miniranju na podusjeku tunela „Mačkovac-Zapad“, u sklopu dogradnje zapadnog kolnika državne ceste D-1, brza cesta Solin-Klis bit će zatvorena za sav promet od 9,00 do 9,30; 13,00 do 13,30, te od 18,00 do 18,30 sati.
Radovi će se odvijati do petka

Sport

Alkar danas, 26. svibnja, u 20 sati igra posljednju utakmicu kvalifikacija za ulazak u A 1 ligu u kojoj se sastaje s Belišćem.  Bez obzira na trezultat utakmice Sinjani su osigurali ulazak u društvo najboljih, što će večeras proslaviti sa svojim navijačima.

Stanje na cestama

Na autocesti A1, do 20 sati zbog redovnog održavanja u desnoj cijevi tunela Mala Kapela, prometovat će se lijevom cijevi, dvosmjerno. Na više dionica između čvora Bosiljevo i tunela Sveti Rok kao i u tunelu Sveti Rok u smjeru Zagreba prometuje se jednim kolničkim trakom, dvosmjerno uz ograničenje brzine od 60 km/h.
Zbog radova na dionici D 39 Svib-Cista Provo vozi se naizmjence.
IZVOR: HAK