Četvrtak, 26.04.2018.

Obilježavanje 27. obljetnice osnutka 4. gardijske brigade

 
Prigodnim programom i večeri domoljubne poezije, sutra, 27. travnja počinje obilježavanje 27. godišnjice od osnutka legendarne 4. gardijske brigade koja se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Gradsko kino Sinj: Osvetnici

 
U Gradskom kinu Sinj od danas do srijede, 2. svibnja s početkom u 20,15 sati prikazivat će se akcijsko-pustolovni film Osvetnici: Rat beskonačnosti.

Marvelov film Osvetnici: Rat beskonačnosti neviđeno je filmsko putovanje stvarano deset godina, a obuhvaća sav Marvel Cinematic Universe. Na platno nam donosi konačan, najsmrtonosniji obračun svih vremena. Osvetnici i njihovi saveznici super junaci moraju biti spremni žrtvovati sve kako bi porazili moćnog Thanosa prije nego što on svojim razaranjem i uništavanjem okonča svemir.

U petak, 27. travnja, nedjelju, 29. travnja i utorak 1. svibnja film će se prikazivati u 3D projekciji, dok će se ostale dane prikazivati u 2D projekciji.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U posljednjoj utakmici sezone Alkar domaćin Zadru

 
U posljednjem kolu košarkaškog prvenstva Alkar će na svom parketu ugostiti Zadar. Susret je to u kojem nema imperativa, zbog činjenice da niti u kojem slučaju momčadi ne mogu ni napredovati ni nazadovati na tablici...
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR