Utorak, 26.03.2019.

Sinjani na završnici DP školskih sportskih društava srednjih škola u stolnom tenisu

 
Od 23. do 25. ožujka u Poreču se održavala završnica Državnog prvenstva školskih sportskih društava srednjih škola u stolnom tenisu, na kojoj su nastupile po prvi put dvije srednje škole iz Sinja, Tehničko industrijska škola ‘Ruđer Bošković’ i Srednja strukovna škola ‘Ban Josip Jelačić’.

Školsko športsko društvo ‘Ban Jelačić’ po prvi put se plasiralo na završnicu Državnog prvenstva u stolnom tenisu zauzevši 9. mjesto od 23 ekipe. Za ekipu su nastupile Roberta Lagator, Paula Jukić, Ružica Bilobrk i Tina Milanović. Voditelj ekipe je Josip Malbaša, prof.

Također, školsko športsko društvo ‘Tehno’ zauzelo je 9. mjesto među 24 ekipe. Za ekipu su nastupili: Josip Ajduković, Marko Ezgeta i Nediljko Petar Ljubičić. Voditelj ekipe je Ivo Modrić, prof.

Na natjecanju je nastupilo oko 200 učenika iz 47 školskih sportskih društava Republike Hrvatske. Koordinator natjecanje bio je Damir Vidović, jedan od najvećih poznavatelja stolnog tenisa u Hrvatskoj i šire, koji je bio na usluzi svim voditeljima ekipa od 0 do 24 sata.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Odličan rezultat GK Sinj na međunarodnom turniru u Splitu

 
U organizaciji Gimnastičkog kluba Split, dana 24. ožujka 2019. godine održan je 3. Međunarodni memorijalni turnir Marije Vujnović u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici. Na natjecanju je nastupilo 14 klubova iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja s preko 200 natjecatelja, među kojima i 22 natjecatelja u šest kategorija iz Gimnastičkog kluba Sinj, koji su ostvarili odlične rezultate.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR