Četvrtak, 26.03.2015.

U petak okrugli stol o problemu zapošljavanja hrvatskih braniteljaBraniteljska socijalno radna zadruga ‘Dalmatia ruralis’ danas je u Galeriji Sikirica održala konferenciju za medije na kojoj je najavljeno održavanje okruglog stola na temu problema zapošljavanja hrvatskih branitelja u Cetinskoj krajini ‘Job Club za nezaposlene branitelje Cetinske krajine’. Okrugli stol održat će se u petak, 27. ožujka u galeriji Sikirica s početkom u 11 sati.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Na jesen konačno počinje izgradnja OŠ ‘Fra Pavla Vučkovića’?Prema najavama iz Gradske uprave, radovi na izgradnji Osnovne škole ‘Fra Pavla Vučkovića’ konačno bi trebali startati početkom jeseni.
U okviru vijećničkih pitanja na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Sinja, nezavisni vijećnik Miro Bulj podsjetio je kako je zamjenik ministra znanosti, obrazovanja i sporta Roko Andričević na prošlogodišnjem Festivalu znanosti najavio kako će OŠ ‘Fra Pavla Vučkovića’ i OGŠ ‘Jakova Gotovca’ ponovno biti uvrštene u proračun Ministarstva za ovu godinu, što je i učinjeno. Stoga je upitao vladajuće kada će početi izgradnja škole.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Jubilarni 10. sajam pršuta u SinjuOvogodišnji 10. jubilarni nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem ‘Sinj 2015.’ održat će se u hotelu Alkar 28. i 29. ožujka, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR