Utorak, 26.03.2013.

Rezultati provedenih aktivnosti udruge Novi putUdruga za prevenciju i pomoć u rješavanju problema ovisnosti Novi put dobila je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa financijsku potporu za svoj projekt prevencije ovisnosti „Alkarski grad Sinj – STOP OVISNOSTI“ koji se provodi u svim odgojno - obrazovnim ustanovama na području grada Sinja i cetinskog kraja te od Ministarstva zdravlja financijsku potporu za projekt „U viteškom gnijezdu - NE OVISNOSTI!“ koji se provodi u svim odgojno - obrazovnim ustanovama na području grada Sinja.

...

Dijeljenje “Uskršnjih paketa” pomoći

Općina Otok osigurava, a uz suradnju Crvenog križa Sinj i Udrugu sv. Vinka Paulskog, dana 28.03.2013. (četvrtak) vršiti će dijeljenje Uskršnjih paketa pomoći i to onim korisnicima koji imaju Rješenje od strane Centra za socijalnu skrb-Ispostava Sinj.
Dijeljenje Uskršnjih paketa pomoći biti će u vremenu od 9 do 12 sati na prostoru općinske tržnice.
Dodatne informacije mogu se dobiti na općinski telefon broj 021/834 503.

IZVOR: OPĆINA OTOK

Kazalištarci se vratili iz Švicarske

Sinjsko pučko kazalište gostovalo je prošli vikend u Švicarskoj, gdje su izveli četiri predstave.
 Na festivalu Hrvatske kazališne nastave u Freinbachu 23. ožujka nastupio je dječji dramski studio sa predstavom 'Jaje lutalica', gdje su svojom izvedbom oduševili kako djecu tako i roditelje koji su gledali 'djecu profesionalce', kako su ih poslije odgledane predstave oslovljavali. Prije samog početka domaćinima je uručena plaketa kazališta kao i knjiga fra Mirka Marića 'Sinj i njegova Gospa'. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Twirleri putuju na EP u Nizozemsku

Članovi Twirling kluba Sinj danas odlaze na Europsko prvenstvo u Twirlingu koje će se održati od 28. do 31. ožujka u Amsterdamu, glavnom gradu Nizozemske.
Sinjski twirleri na EP odlaze kao dio hrvatske twirling reprezentacije koju osim Sinjana čine još i članovi TK iz Segeta, Kaštela, Požege, Ludbrega, Donjeg Kraljevca, Goričana, Lipika, Ivanić grada i Cavtata, a Hrvatsku će prestavljati u tri kategorije u Solo dance kadeti Petra Vučić, Duo kadeti Ana i Petra Vučić, te u Ekipnom twirlingu juniori.
IZVOR: WWW.FERATA.HR