Ponedjeljak, 26.03.2012.

26. sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja

Dana 26. ožujka 2012. godine (ponedjeljak) u Gradskoj vijećnici Grada Sinja s početkom u 15,30 sati održat će se 26. sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja.
Dnevni red:
1. Usvajanje Zapisnika sa 25. sjednice Gradskog vijeća,
2. Pitanja i prijedlozi vijećnika,
3. Izvješće Mandatne komisije,
4. Prijedlog Rješenja o razrješenju članice radnog tijela i izboru člana/ice radnog tijela:
a) Prijedlog Rješenja o razrješenju Jelene Kekez-Poljak sa mjesta člana Odbora za izbor i imenovanja i imenovanju novog člana,
...

Najnoviji harač za građane Sinja

Nezavisni sinjski vijećnik Miro Bulj uputio je priopćenje za javnost 'Najnoviji harač za građane Sinja'. Priopćenje donosimo u cjelosti.Poštovani, dužnost mi je kao vijećniku obavijestiti Vas o Prijedlogu Odluke o naknadi za razvoj na području Grada Sinja koju predlažu gradonačelnik i njegovi suradnici, o kojoj bi trebali glasati na 26. sjednici Gradskog vijeća Grada Sinja 26. ožujka 2012. g. Naime, ovim Prijedlogom cijena vode povećala bi se za 1,00 kn/m3. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sport

Ragbi klub Sinj nije obranio treće mjesto. Ekipa Zagrebačke Mladosti bila je bolja i u uzvratu ¼ finala prvenstva Hrvatske zasluženo rezultatom 41-0 (22-0) pobijedila Sinj.

Ovog vikenda odigrani su i nogometni susreti u prvenstvima 3. i 4. HNL jug.U susretu 3. HNL jug Hrvace su u Makarskoj poražene od domaćeg Zmaja s visokih 8:0. Nogometašima Hrvaca to je zasigurno najteži poraz u službenim utakmicama, u svim rangovima natjecanja kluba. Igrali su momci iz Hrvaca i protiv Hajduka, Slaven Belupa, Istre, Splita, Junaka i drugih klubova, ali nigdje nisu bili nadigrani, a kamoli primili ovoliko golova. Čuđenje je još veće ukoliko se ima na umu da su u nastavak prvenstva krenuli vrlo dobro, s nekoliko pobjeda uključujući i onu protiv Primorca iz Stobreča(Hajduk 2). S druge strane poraz im je nanjela trenutno posljednje plasirana ekipa na trećeligaškoj ljestvici. Unatoč ovom uvjerljivom porazu, Hrvace su i dalje desete na ljestvici s 30 bodova. U idućem kolu na svom terenu dočekuju drugoplasiranog Neretvanca iz Opuzena.
Nogometaši OSK-a poraženi su na svom terenu. Bolji od Otočana s 2:1 bili su nogometaši Orkana iz Dugog Rata.
Nogometaši Glavica na svom su terenu ugostili momčad Postira Sardi. Umjesto očekivane pobjede protiv posljednje momčadi na tablici, glavički nogometaši priredili su neugodno iznenađenje svojim navijačima izgubivši od Bračana 0:1.
U susretu ŽNL Tekstilac je u Sinju s Trogirom odigrao 2:2.

Rezultati utakmica 19. kola UMN Sinj, igrano 25.03.2012.
MNK SATRIĆ CASPER – KAMEN BULJAN NINO T. 4 : 8 (4 : 5)
(Nediljko Glavinić 2, Tomislav Bešlić, Boško Plavša – Jozo Buljan 2, Vedran Ugrin 2, Stipe Pavić 2, Neno Čović, Dino Ramljak)
Utakmicu sudili: Teo Pavić i Mladenko Pavić 

JUKIĆ DAM – Š.D. BRANITELJ 3 : 7 (2 : 1)
(Boško Vukasović, Ilija Samardžić, Mate Bilan – Marko Lucić 3, Josip Lucić 2, Petar Pavlinušić, Branimir Grgić)
Utakmicu sudili: Teo Pavić i Mladenko Pavić 

SUTINA – Š.D. DICMO KLESARSTVO 8 : 1 (2 : 1)
(Darijo Marasović 2, Ante Piplica 2, Saša Bazina, Ivo Bebić, Ivan Stričević, Stipe Vrdoljak – Frane Blažević)
Utakmicu sudili: Teo Pavić i Mladenko Pavić

SWISS BOYS – AZRA 1986 1 : 2 (1 : 0)
(Ivica Buljan – Blaž Jukić, Andrija Efendić)
Utakmicu sudili: Marko Bilan i Alen Kovačić

IKO PROMET – BRNAZE 3 : 4 (3 : 1)
(Ivan Paleško 2, Ante Jurela – Ante Vučković 2, Tomislav Ivković 2)
Utakmicu sudili: Marko Bilan i Alen Kovačić

C.B. RODA – TORCIDA OTOK C.B. LITRE 1 : 6 (0 : 2)
(Tomislav Romac – Petar Bašić 2, Stipe Banić Škojo, Luka Bašić, Boško Norac Kljajo, Jure Vugdelija)
Utakmicu sudili: Marko Bilan i Alen Kovačić

IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kronika 192

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Sinj kod 30-godišnjaka, 37-godišnjaka i 36-godišnjaka pronašli i oduzeli ukupno pet tableta Suboxone, u originalnom pakiranju. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 30-godišnjak tablete dao na uživanje 37-godišnjaku i 36-godišnjaku. Slijede im odgovarajuće kaznene prijave redovnim putem.
IZVOR: PU SD