Četvrtak, 26.02.2015.

U ponedjeljak zadnji dan za prijavu poreza na dohodak

Sinjska ispostava Porezne uprave do danas je zaprimila 6.740, od očekivanih 8.000 prijava poreza na dohodak građana u 2014. godini.
Ove godine Porezna uprava prijave će primati do ponedjeljka, 2. ožujka. Kako bi svi građani mogli na vrijeme predati prijavu poreza na dohodak, iz Porezne uprave su izvijestili da će posljednja tri dana njihove ispostave raditi duže. Tako će sutra, 27. veljače ispostave Porezne uprave raditi do 19 sati, u subotu 28. veljače do 15 sati, a zadnjeg dana roka, u ponedjeljak 2. ožujka do 19 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Udovičići: Požar na mercedesu

Vatrogasni obavještajni centar Split sinoć oko 19,30 sati dojavio je DVD-u Trilj požar osobnog vozila u zaseoku Udovčići u općini Otok.
Riječ je o požaru koji je izbio na motoru osobnog vozila marke mercedes na kojem je nastala veća materijalna šteta. Na intervenciju su izišla 3 vatrogasca DVD Trilj s navalnim vozilom, koji su požar ugasili u 20,30 sati.
Na mjestu događaja bili su i policijski službenici. U požaru nije bilo ozlijeđenih. Kako nije zatražen daljni očevid, uzrok požara nije poznat.
IZVOR: WWW.FERATA.HR