Četvrtak, 26.02.2009.

"SAJAM POSLOVA" U SINJU

Hrvatski zavod za zapošljavanje organizira drugi Sajam poslova, koji će se sljedećeg ponedjeljka, 2. ožujka, održati u Sinju. Sajam će se održavati u vremenu od 10,00 do 16,00 sati. Srednjoškolci će imati prigodu vidjeti što je zanimljivo na tržištu rada, a nezaposleni susret s poslodavcima za predaju životopisa i molbi za posao.

OBAVIJEST

U sinjsku ispostavu Porezne uprave do danas, 26. veljače, pristigloje nešto više od 12 000 prijava poreza na dohodak u prošloj godini. S obzirom da rok za prijavu poreza na dohodak istječe 28. veljače, porezne ispostave, pa tako i sinjska, radit će i u subotu do 15,00 sati, te u ponedjeljak, 02. ožujka do 19,00 sati.

OBAVIJEST

Korisnici doplatka za djecu do kraja ovoga tjedna trebaju obnoviti zahtjev za dječji doplatak kako bi ga bez prekida nastavili primati i nakon 1. ožujka ove godine.
Zahtjev se podnosi područnoj službi Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje prema mjestu prebivališta ili poštom.
Prema odredbama Zakona o doplatku za djecu, pravo na dječji doplatak mogu ostvariti korisnici čiji dohodovni cenzus iznosi do 50 posto proračunske osnovice, odnosno 1.663 kune.

OBAVIJEST IZ DJEčJEG VRTIćA "TRILJ"

Iz dječjeg vrtića "Trilj" pristigla nam je obavijest kojom moli roditelje djece s područja grada Trilja koji ne pohađaju vrtić, a rođeni su do 01.travnja 2003. god.da se jave u dječji vrtić ili na telefon 832-333. Roditelji se trebaju javiti do 01. ožujka zbog uključivanja djece u program rada "Male škole".

KINO DANAS

U gradskom kinu večeras od 19.30 sati, prikazuje se oskarovac "Neobična priča o Benjaminu Buttonu" sa Brad Pittom u glavnoj ulozi.

SPORT

Danas, 26. veljače, u 18,00 sati u gradskom kinu u Sinju održat će se svečano proglašenje najboljih športaša i klubova u Gradu Sinju za 2008. godinu. Priznanja će biti dodijeljena zaslužnim pojedincima i kolektivima za veliki doprinos u razvoju športa. Organizator ove priredbe je športska zajednica Grada Sinja.